Raga 0 Adaugat pe 22 Martie, 2011 Dupa cum scrie si in titlu, caut spatiu depozitare / garare motociclieta in zona policlinicii Titan (bd-ul N. Grigorescu, sec. 3, Bucuresti) Trebuie sa aibe acces facil, merg zilnic cu motociclieta. Multumesc. Date contact: 0721.172.277 Email: jhonny_raga@yahoo.com Rog seriozitate.Am gasit garaj in zona Policlinica Titan, la blocurile cu 10 etaje din spatele bisericii. Caut 2-3 colocatari cu motociclietele din dotare pentru a impartii spatiul si bineinteles chiria. Proprietara cere 50 euro / luna. Date contact: 0721.172.277 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bugs bunny 2 Adaugat pe 22 Martie, 2011 Salutare Te sun maine sa vorbim. Noi suntem 3 sau 4 care am vrea loc in garaj, vorbim Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Raga 0 Adaugat pe 27 Martie, 2011 Salutare Te sun maine sa vorbim. Noi suntem 3 sau 4 care am vrea loc in garaj, vorbim Problema este ca proprietara se grabeste. O sa incerc sa trag de timp. Astept sa ma suni.Garaj ocupat. Multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri