slefbb 0 Adaugat pe 23 Martie, 2011 stare buna la amandoua cea normala are si pinlock pret pt amandoua: 180 ron contact: mail: slefbb@yahoo.com Y!M: slefbb tel: 0726 91 88 98 merci VANDUT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Impostorul 21 Adaugat pe 23 Martie, 2011 In caz de pretul este negociabil indraznesc sa fac o mica oferta: 150 lei . (nu o lua in nume de rau ) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sandu07 110 Adaugat pe 23 Martie, 2011 Cat ceri pe cea fumurie? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzake 16 Adaugat pe 23 Martie, 2011 vreau eu pinlock-ul daca il dai separat si te gasesc la bucuresti Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 24 Martie, 2011 Impostorul - ambele la 180 ron :) sandu07 - cea fumurie 120 ron tzake - ai PM Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sandu07 110 Adaugat pe 24 Martie, 2011 Multam pentru pozele trimise pe mail,dar spun pas La cum arata viziera,pretul e mult prea mare.... Bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
XELIBRI2007 1 Adaugat pe 24 Martie, 2011 50 de lei pe dark, acum merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 28 Martie, 2011 50 lei?:) nu..multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Impostorul 21 Adaugat pe 28 Martie, 2011 50 lei?:) nu..multumesc Pana una alta , daca te hotarasti legat de oferta mea anunta-ma . Succes la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 30 Martie, 2011 Impostorul 165 ron ultimul pret, doar pt tine! :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Impostorul 21 Adaugat pe 30 Martie, 2011 Impostorul 165 ron ultimul pret, doar pt tine! :) Mersi ,dar in caz de te mai gandesti , nu ezita sa ma contactezi. Cele bune! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 30 Martie, 2011 s-a dat pinlock ul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Impostorul 21 Adaugat pe 31 Martie, 2011 Cred ca se poate inchide , eu sunt castigatorul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 1 Aprilie, 2011 s-au vandut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri