ChaosBorn 40 Adaugat pe 14 Aprilie, 2011 Shark demon air, Duhamel replica Identica ca cea din poza si filmulet, mai putin viziera, care este clara. Interior nelasat, ca minusuri ar fi priza centrala spate ciobita, viziera cu urme de la pietricele dar deloc matuita, casca in sine neatinsa. Pret 150 Ron! Aici un filmutel cu alta identica Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
UFC94 0 Adaugat pe 14 Aprilie, 2011 marime? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ChaosBorn 40 Adaugat pe 14 Aprilie, 2011 Scuze! Marimea M Pe exterior putin cam murdara dar pentru cine o ia promit sa ma ocup sa o si curat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lszilveszter 0 Adaugat pe 15 Aprilie, 2011 sal, interiorul se poate detasa pt spalare? si o poza eventual cu priza centrala de spate...cat e de ciobita. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ChaosBorn 40 Adaugat pe 15 Aprilie, 2011 Interiorul se poate detasa partial, eu am spalat-o si dezinfectat-o asa cum este (din cate stiu apa nu afecteaza cu nimic din ce e pe acolo) Culoarea ciudata a interiorului nu se datoreaza uzurii ci asa a fost de noua. Iar pentru poze cu aripioara din spate (care este detasabila si se gaseste usor) trebuie sa aveti nitel rabdare . Ieri cand am facut pozele cu casca am ramas fara baterii la aparat si nu stiu exact cand am sa si cumpar altele Alte poze cu casca direct "de pe teren" S-a vandut! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri