fgm 0 Adaugat pe 20 Aprilie, 2011 YAMAHA R6 2008 Kilometri 10150 Km Putere 131 CP Capacitatea 600 cmc Culoare negru Cumparata de nou din reprezentanta, carte service, 3 chei,toba sport,crash paduri, suport numar rabatabil, toba originala titan, suport numar original, pe timpul iernii a stat in garaj incalzit, moto de weekend.FARA ACCIDENT!!! Pret 6600 EURO Pentru detalii sunati la telefon Telefon 0760262626 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
julioovip 3 Adaugat pe 21 Aprilie, 2011 asta e culoarea originala ?? scuze ca intreb dar nu pare ...din opinia mea de necunoscator Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan_gba 5 Adaugat pe 21 Aprilie, 2011 asta e culoarea originala ?? scuze ca intreb dar nu pare ...din opinia mea de necunoscator Iti raspund eu... Da, este originala. Asa au facut-o cei de la Yamaha, chiar daca nu pare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
square 0 Adaugat pe 22 Aprilie, 2011 coloristica este originala. am si eu de vanzare una identica Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
julioovip 3 Adaugat pe 22 Aprilie, 2011 am inteles , nu stiam scuze ca am intrebat am aflat ceva nou .. cat despre moto arata ..demential , daca ar scadea pe la 5000 euro , as pune mai multe intrebare stima Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fgm 0 Adaugat pe 2 Mai, 2011 Pretul este negociabil. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fgm 0 Adaugat pe 22 Mai, 2011 sus cu ea.......sus cu ea.......sus cu ea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fgm 0 Adaugat pe 31 Mai, 2011 sus cu ea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fgm 0 Adaugat pe 13 Iunie, 2011 S-a dat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri