NightSirc 0 Adaugat pe 27 Aprilie, 2011 Vand Yamaha XV 535 Virago model din 1994 cu 26000 KM adusa din Germania in 2007, ingrijita, sunt sigurul proprietar in Romania. Detalii despre motor gasiti suficiente in pozele atasate, intentionat le-am adaugat asa mari. (cauciucuri foarte bune METZELLER/ sunt modificate semnalizarile pentru aspect/ comenzile sunt avansate pentru confort la drum) La motor se mai adauga optional 2 casti si un ghidon drept nichelat. Pret 1999 Euro negociabil. Doritorii ma pot contacta la: mail: cristian_huiban@yahoo.com mobil: 0730.299.909 Cristian Huiban Barlad/VasluiPret nou 1990 Euro negociabil.Pret nou 1900 Euro negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Tabarlesh 8 Adaugat pe 12 Mai, 2011 pot ogeri 1200 acum... Merci si asfslt uscat... Tiberiu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NightSirc 0 Adaugat pe 17 Mai, 2011 pot ogeri 1200 acum... Merci si asfslt uscat... Tiberiu Multumesc de oferta dar 1200 este mult sub minimul pe care il pot accepta, mai strange bani si vorbim ca eu nu ma grabesc doar ca nu prea mai am timp de ea, sigur o sa iti placa mai mult cand o sa o vezi/auzi direct decat din poze. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NightSirc 0 Adaugat pe 23 Iunie, 2011 Pret nou: 1800 Euro, putin negociabil pentru interesati. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NightSirc 0 Adaugat pe 20 Iulie, 2011 Pret nou 1750 Euro. Bateria, ulei motor, ulei cardan si bujiile sunt nou schimbate. (asta ca nu precizasem dar se putea intelege din titlul anuntului). Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NightSirc 0 Adaugat pe 14 Februarie, 2012 Up Moto bun la pret negociabil. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NightSirc 0 Adaugat pe 10 Aprilie, 2012 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NightSirc 0 Adaugat pe 20 August, 2012 S-a vandut, merci de gazduire! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri