ALEXCOMCST 1 Adaugat pe 5 Mai, 2011 Vand Yamaha XVS 650 Dragstar stare perfecta, kit hypercharger, bujii iridium, baterie noua, ulei motul nou, placute noi noute (carbone lorrain),2 seturi de tobe dintre care unele goale, coburi noi nouti saddlemen USA+suporti, portbagaj, crashbar, highway pegs, sissy bar, ornamente crom, leviere crom, parbriz nou, gume pirelli noi 100%, foarte bine intretinuta, iarna in garaj...merita vazuta. (accesoriile si consumabilele au costat peste 1000 de euro) An. 1997, 42000km- pret -3200 euro Tel.0723511837 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ALEXCOMCST 1 Adaugat pe 10 Iunie, 2011 up ......pret 3500 euro negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Choppeter 1 Adaugat pe 14 Iunie, 2011 Ajuta-ma sa scap de Virago (vezi postarea mea) si ti-o cumpar! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ALEXCOMCST 1 Adaugat pe 16 Iunie, 2011 Pai cum sa te ajut eu sa scapi de Viroaga? Oricum ...daca aud ceva.. I-am luat si sissybar bag tot de la saddlemen (modelul drifter). Pretul ramane neschimbat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ALEXCOMCST 1 Adaugat pe 3 August, 2011 Ultimul pret....3200 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ALEXCOMCST 1 Adaugat pe 30 August, 2011 hai cu oferte ca trece vara Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
red_bandit 0 Adaugat pe 1 Septembrie, 2011 hai cu oferte ca trece vara Pai uite o OFERTA! SI ECHIPATA... Daca te intereseaza shimb si diferenta ma poti gasi la 0751333630 - Gabriel. multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ALEXCOMCST 1 Adaugat pe 16 Septembrie, 2011 nu mersi.....tot in sfera chopper cruiser ramanun vtx de 1300 poate?:) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ALEXCOMCST 1 Adaugat pe 14 Octombrie, 2011 Pret de iarna....3000 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ALEXCOMCST 1 Adaugat pe 15 Martie, 2012 valabil inca/.....3000 de euro..hai ca a venit primavara Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri