crysswald 0 Adaugat pe 10 Mai, 2011 Salut! Am un topcase nou noutz in care incape o casca fullface si una open face negru mat, 2 chei, suport de prindere, 150 ron.0729680999 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
porky08 1 Adaugat pe 16 Mai, 2011 Un nr de contact??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crysswald 0 Adaugat pe 28 Mai, 2011 Un nr de contact??? scuze pt raspunsul tardiv...0729680999 puteti suna intre 08 si 20:00 in orice zi. aduc topcase-uri saptamanal. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzolea 7 Adaugat pe 28 Mai, 2011 un topcase pentru 2 casti integrale cu spatar la ce bani? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baiatu_tony 1 Adaugat pe 21 Iunie, 2011 doua cutii mari la ce pret sunt ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crysswald 0 Adaugat pe 28 August, 2011 un topcase pentru 2 casti integrale cu spatar la ce bani? nu am astfel de topcase-uri...numai modelul din poze si inca doua modele mai mici (medii si mici) doua cutii mari la ce pret sunt ? am in acest moment doua cutii second hand, ca noi, cu chei si placi de prindere si le dau pe ambele la 200 ron sau 120/buc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri