BxP_BV 0 Adaugat pe 14 Mai, 2011 Am trantit motorul si asi avea nevoide de urmatoarele piese pentru un Suzuki Bandit 600N din 1996: - codita, macar partea dreapta - bord - ceasuri (vitezometru si turometru) - oglinzi - semnalizari - ghidon - pompa frana + maneta de frana Va rog oferte pe PM Multumesc. PS: Sau macar ceva link-uri care le-ati gasit voi, si poate eu inca nu le-am gasit. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alex_tr 1 Adaugat pe 15 Mai, 2011 Am trantit motorul si asi avea nevoide de urmatoarele piese pentru un Suzuki Bandit 600N din 1996: - codita, macar partea dreapta - bord - ceasuri (vitezometru si turometru) - oglinzi - semnalizari - ghidon - pompa frana + maneta de frana Va rog oferte pe PM Multumesc. Salut, am : oglinzi semnalizari pompa frana si maneta de frana de la un zzr, cred ca se potrivesc, daca le mai ai pe ale tale le comparam Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
BxP_BV 0 Adaugat pe 15 Mai, 2011 Salut, am : oglinzi semnalizari pompa frana si maneta de frana de la un zzr, cred ca se potrivesc, daca le mai ai pe ale tale le comparam Semnalizari mi-a donat un prieten. Ce pret au oglinzile? Sunt cele de Bandit? Pentru pompa de frana mai astept, mai caut poate gasesc una de Bandit 600. (Cea veche nu mai poate fi comparata cu nimic ) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri