thug 0 Adaugat pe 19 Mai, 2011 vand suzuki gsx-r 600 cmc,125 cp,26.000 km ,stare foarte buna de functionare ,toba sport,merge si arata impecabil .an fabricatie 2005,telescop ghidon ,injectie ,pret 2000 euro mai multe detalii la tel 0761824474 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
antilianul 0 Adaugat pe 19 Mai, 2011 are acte? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
George_Costin 1 Adaugat pe 19 Mai, 2011 are acte? Daca te uti mai bine are numarul ascuns sub codita. Daca totul e okay cu actele, trebuie sa recunosc ca nu am mai vazut un k5 la un asemnea pret de mic. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
brancusi 0 Adaugat pe 19 Mai, 2011 iti dai seama ca nu are acte daca este la pretul asta...furaciunile nu isi au locul pe site-ul asta... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andrei1988 4 Adaugat pe 19 Mai, 2011 ho ma corectule,de unde stii tu ca e furat?daca esti interesat de ea suna omu' si vezi exact situatia nu iti mai da cu parerea. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
brancusi 0 Adaugat pe 19 Mai, 2011 cu ho sa vorbesti la tine la oi...deocamdata nu ne cunoastem...daca stii tu situatia motorului esti binevenit sa dai detalii ..pana sa postez mai sus am sunat si nu raspunde nimeni...asa ca sunt indreptatit sa-mi dau cu parerea.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
wiborg 0 Adaugat pe 19 Mai, 2011 n-are acte.....a sunat cineva....si a venit o poveste cu moto amanetat si d'astea........da' pana la urma e treaba lui...... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
brancusi 0 Adaugat pe 19 Mai, 2011 MS DE INFORMATII Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andrei1988 4 Adaugat pe 20 Mai, 2011 MS DE INFORMATII imi cer scuze ... e ca tine ...oricum m-am saturat de oameni ca tine...vad cu zecile in fiecare zi ...si asta e raspunsul pe care il dau si lor si sunt mereu fericiti. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
brancusi 0 Adaugat pe 20 Mai, 2011 pai daca pe toti cei pe care ii intalnesti ii iei in balon di prima clipa este normal sa le si ceri scuze dupa :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
thug 0 Adaugat pe 25 Mai, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri