chupacabra 0 Adaugat pe 4 Iunie, 2011 Salutare! Suntem cativa "moldociclisti" si avem la dispozitie urmatoarele: una bucata bar, una bucata terasa, multa muzica buna, alcool si chef borfaiala...motociclisti ne mai trebuie. Baruletul situat pe str. General Ipatescu nr.4 colt cu Olari (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc). Asteptam in primul rand oameni, propuneri, idei, planuri si asa mai departe. La solicitari putem organiza seri cu specific si mici concerte...Toate bune si asfalt uscat...in drum spre noi...Nu prea e sociabila lumea prin Bucuresti. Asta e. Am incercat!:) Macar spuneti'mi si mie pe unde se mai strang mocichistii. Eu muncesc la blu'ZZ si as' fi vrut sa strang lume sa facem seri moto sa ne "dam la cap" cu filmulete pe youtube si apoi planuri pentru eventuale plimbarici.Probabil ca din cauza ca vin dintr'un oras mic am impresia ca orice zboara se mananca si ca orice posesor de motocicleta e motociclist! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Aferim 656 Adaugat pe 4 Iunie, 2011 Nu prea e sociabila lumea prin Bucuresti. Asta e. Am incercat!:) Eu muncesc la blu'ZZ si as' fi vrut sa strang lume sa facem seri moto poate nu ai incercat suficient: pune si tu cateva poze de atmosfera a barului, o harta a locului; spune-ne daca motorul are loc de garare in incinta sau nu; spune ce gen de muzica, ce bautura si ce preturi sunt la barul unde lucrezi... spune daca este cate ceva si de mancare. ... si poate vei reusi. *** si nu uita sa te prezinti pe topicul incepatorilor pe acest forum. 1 cristianrusu reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chupacabra 0 Adaugat pe 4 Iunie, 2011 poate nu ai incercat suficient: pune si tu cateva poze de atmosfera a barului, o harta a locului; spune-ne daca motorul are loc de garare in incinta sau nu; spune ce gen de muzica, ce bautura si ce preturi sunt la barul unde lucrezi... spune daca este cate ceva si de mancare. ... si poate vei reusi. *** si nu uita sa te prezinti pe topicul incepatorilor pe acest forum. multzam de sfaturi... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
otravitu 4 Adaugat pe 5 Iunie, 2011 pai.. ce faci?? vino cu detalii Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chupacabra 0 Adaugat pe 5 Iunie, 2011 pai.. ce faci?? vino cu detalii nu gasesc topicul incepatorilor! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Aferim 656 Adaugat pe 6 Iunie, 2011 nu gasesc topicul incepatorilor! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Speedy.K 50 Adaugat pe 6 Iunie, 2011 Lasa ma topicul icepatorilor. Vino cu amanunte despre crasma. Ca dupa aia iar te plangi ca nu vine lumea. Oricum, in intersectia aia de stradute nu stiu unde putem parca... sa zicem 5-6 mobre in caz ca vin cu niste prieteni... A, si vezi ca mobrele nu fac zgomot... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chupacabra 0 Adaugat pe 6 Iunie, 2011 Lasa ma topicul icepatorilor. Vino cu amanunte despre crasma. Ca dupa aia iar te plangi ca nu vine lumea. Oricum, in intersectia aia de stradute nu stiu unde putem parca... sa zicem 5-6 mobre in caz ca vin cu niste prieteni... A, si vezi ca mobrele nu fac zgomot... Eram cinic cu topicul incepatorilor.Straduta e destul de ingusta dar seara nu e aglomerata si se poate parca lejer.Din bar am camera si imi vad motorul incontinuu. barul e gen pub iar preturile sunt ok.(5 lei berea,6lei cafeaua,6 lei sucul) Inauntrul nu e cine stie ce. e chiar si o masa de ping pong. am posibilitatea sa fac proiectii pe terasa lucru care ma incalzeste pe mine. e un loc exclusivist accesul facandu'se doar anuntat. adica suni la sonerie si daca imi place de fata ta iti dau drumul:). nu va asteptati la pretentii, ospatari sau cine stie ce fel de mezamplast. e o crasma draguta, ascunsa, ideala pentru planificat plimbari, stat la povesti sau de pierdut timpul.eu plec de exemplu impreuna cu prietena mea la mare vineri dimineata. am un sv650 si daca mai sunt oameni care mai merg la mamaia la intrunire m'as baga si eu. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Speedy.K 50 Adaugat pe 6 Iunie, 2011 Ma, nu suna rau. Poate trec o data sa vedem ce si cum... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chupacabra 0 Adaugat pe 6 Iunie, 2011 Ma, nu suna rau. Poate trec o data sa vedem ce si cum... va astept! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
otravitu 4 Adaugat pe 7 Iunie, 2011 Ma, nu suna rau. Poate trec o data sa vedem ce si cum... vezi sa fii barbierit si sa zambesti frumos... poate nu ii place de fata ta si ramai doar cu batutul la usa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri