xxxxxxxxx 0 Adaugat pe 14 Iunie, 2011 Motorul se afla la Cluj-Napoca, pret 6.500 euro.(pers fizica,acte la zi-rar-asig variante ieftine de supermoto) Toate consumabilele schimbate(ulei-doar motul schimbat la 4.000km,filtre-filtru de aer K&H Racing,placute de frane+ un set pt fata nou cadou,) motorul are 14.000 km reali (doar vara am umblat un pic cu ea) Tuning:Tobe LASER Racing (174cai +6 =180 cai aprox.),xenoane(6 becuri de rezerva diferite culori+balasturi de rezerva noi),furtune de frane racing,angel eyes(neoane facute la comanda cu senzor de miscare, ex:vibreaza la anumita turatie sau muzica etc.),geam duble-bouble,manere racing,kit suruburi aurii, kit capace frane-capat ghidon aurii ,bord personalizat cu leduri-albastru-rosu,sea personalizat cu pile portocalie in forma de emblema honda,cadru/scarite/manete negre (electroliza in baie de vopsea sub curent electric),semnalizatoare mici in fata, leduri spate cu semnalizare incorporata,alarma cu diferite functii (vorbeste:)) cu 2 telecomenzi, oglinzi/carene/bannere personalizate de o firma de tunning de moto....mai sunt dar nu mi aduc aminte Cadou: cauciucuri (de strada,semi slic,slic perechi, f bune., kit xenon,kit placute de frana)...ieftin costum de moto , casti (doar cu motorul),cizme,costum intreg racing(pret nesemnificativ!),manusi racing noi in cutie,protectii,geaca noua...etc Vine "Barza" :) 0745407779 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
styl123 1 Adaugat pe 25 Iunie, 2011 Daca vine barza ia-ti masina, renault megane full 2006, diesel , intrested ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
duker 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2011 up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
KLAU HONDA 0 Adaugat pe 11 Iulie, 2011 astai 2006 taty ?? iesti sigur sau doar ai gresit anu cand ai scris ? sau e doar capcana pt. curiosi anu ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airman 0 Adaugat pe 11 Iulie, 2011 astai 2006 taty ?? iesti sigur sau doar ai gresit anu cand ai scris ? sau e doar capcana pt. curiosi anu ? Nu iti bate capul, omu' e pe dinafara total. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zx9r_sbk 1 Adaugat pe 12 Iulie, 2011 asta din ce vad eu si ce 1000rr am avut eu este modelul 2004-2005 si nicidecum 2006. oricum ar face bine proprietarul sa mai retuseze un pic anul dar sigur trebuie retusat si pretul vanzare placuta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
higheaven 8 Adaugat pe 12 Iulie, 2011 Motocicleta din anunt arata foarte bine dar este model 2004-2005 cu diferente majore fata de modelul 2006-2007. In majoritatea cazurilor, daca un vehicol este fabricat pe final de an, RAR-ul trece in CIV cu de la sine putere anul urmator ca data de fabricatie. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri