savage.nae 0 Adaugat pe 26 Iunie, 2011 Vand Kawasaki Ninja Zx9R din 1995,stare buna de functionare, mici defecte optice. Merita vazut! Motocicleta se afla in Iasi. Adrian 0761633310 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cristisv 0 Adaugat pe 26 Iunie, 2011 poze? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
savage.nae 0 Adaugat pe 27 Iunie, 2011 poze? voi adauga astazi poze Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cristisv 0 Adaugat pe 2 Iulie, 2011 nu ai mai adaugat poze, sunt din suceava, si sunt interesat de motor. daca poti da anumite detalii si ... dupa cum am mai spus, sa vedem poze Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
savage.nae 0 Adaugat pe 2 Iulie, 2011 nu ai mai adaugat poze, sunt din suceava, si sunt interesat de motor. daca poti da anumite detalii si ... dupa cum am mai spus, sa vedem poze scuze man, da o cam plouat zilele astea hai ca rezolv azi merci pt intelegere scuze man, da o cam plouat zilele astea hai ca rezolv azi merci pt intelegere Am reusit sa atasez fotografii. Pentru mai multe detalii te rog suna la Adrian( proprietar) 0723275955 Merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri