Tasse 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2011 Ptr informatii tel. 0745689398 astept variante.....URGENT!!!!!!!!!!!up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
AlexC 2 Adaugat pe 9 Iulie, 2011 am un gs500f din 2006 daca te intereseaza. numai bine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rosu adrian 0 Adaugat pe 10 Iulie, 2011 Pret? In ce stare e motorul, ce investitii mai necesita, ce an este, de cand este in ro si cati proprietari are? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Tasse 0 Adaugat pe 11 Iulie, 2011 Pret? In ce stare e motorul, ce investitii mai necesita, ce an este, de cand este in ro si cati proprietari are? Motorul este intr-o stare excelenta,il am din 2008,eu l-am adus in tara,dar de anu trecut am inceput sa ma dau cu el...nu necesita absolut nici o investitie Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Rzv94 0 Adaugat pe 13 Iulie, 2011 Faina motoreta ! BAFTA LA VANZARE ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vreau_bani 7 Adaugat pe 15 Iulie, 2011 pret? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
buddha 1 Adaugat pe 15 Iulie, 2011 Toata lumea te intreaba ce e mai important : PRET ???? E asa greu? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mataius 0 Adaugat pe 24 Martie, 2012 sal.pentru tine se vede ca este greu.zi-l odata.asfalt uscat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri