DrVet 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2011 Vand geaca de dama cu protrectii, marime 8, marca IXON, model NIRVANA. Are mesada detasabila, fermoare si capse pentru ajustare talie. se poate vedea/proba in Bcuresti, zona OBOR. pretul de magazin este 634RON ( ), eu o dau cu 300RON . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
redox 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2011 salut....ce inseamna marimea 8 ?echivalent? lasa si un numar de tel Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DrVet 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2011 salut....ce inseamna marimea 8 ?echivalent? lasa si un numar de tel cred ca cel mai bine iti dai seama de pe site-ul lor: http://www.ixon.com/www/Version1.0/Site/2-Produits/9-Conseiller/TailleFRGBE.pdf Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
redox 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2011 Nu prea inteleg...pt 174 si 60 kg e buna? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DrVet 0 Adaugat pe 19 Iulie, 2011 Nu prea inteleg...pt 174 si 60 kg e buna? cred ca ar fi buna. Valabil. Pot trimite si prin posta daca e cazul. pretul este negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
redox 0 Adaugat pe 19 Iulie, 2011 te intereseaza schimb cu ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DrVet 0 Adaugat pe 19 Iulie, 2011 te intereseaza schimb cu ? din pacate nu, am avut si eu plasa de vara si am dat-o repede, nu e tocmai un accesoriu comod. am avut chiar si geaca de vara, si tot am renuntat la ea. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DrVet 0 Adaugat pe 26 Iulie, 2011 S-A DAT! Se poate strege, multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri