io_ 0 Adaugat pe 15 Iulie, 2011 Vand Honda Hornet CB600FW PC34 Bucuresti E din 1998, are 44.200km + ceva maruntis, itp valabil iulie 2013. Venita din Italia in iulie 2009 la 36.000km, unic proprietar in Italia, unic proprietar in tara. Vopsea originala cu cateva zgarieturi; am vrut sa o vopsesc insa prefer sa scad din pretul de vanzare vopsirea decat sa se creada ca am vrut sa acopar chestii mai nasoale. Mai jos e un istoric de service, cu ce am schimbat la ea in timp: 36.000 - toate consumabilele schimbate: ulei+filtru, bujii, lichid frana+placute, antigel, filtru aer 38.900 - ulei, antigel si lichidul de frana 39.000 - kitul de lant, rulmentii de jug, uleiul si simeringurile de furca, placutele de frana de pe fata, filtrul de aer; tot atunci am facut si sincronizarea carburatoarelor 40.000 - cablul de ambreiaj 43.000 - placute de frana (EBC) fata/spate, lichid de frana (Motul) fata/spate, curatare pistonase de frana cu simeringuri noi, cauciucuri sh, antigel 43.500 - ulei Castrol Power 1 rs 4t 10W50, filtru Champion 44.000 – baterie Varta 1950 euro negocialbil - fara accesorii 2250 de euro negociabil – cu toate accesoriile - topcase Givi 52 litri + suport - parbriz Givi inalt - tankprotector B&B - ungator automat de lant Ecooiler (lantul are +5000 km, nu a fost nevoie sa fie intins niciodata) - saua modificata. Daca se cumpara doar o parte din accesorii, se reajusteaza pretul; insa prefer sa dau totul la pachet. Nu ma intereseaza schimburi (am nevoie de bani). De asemenea, nu vand doar accesoriile inainte sa vand motocicleta (in cazul in care cineva o cumpara fara accesorii sau doar cu o parte din ele, accesoriile vor fi puse la vanzare ulterior). Contact 0726.328.919 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
AlexC 2 Adaugat pe 17 Iulie, 2011 te intereseaza schimb cu un gs500f din 2006? da un semn Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
io_ 0 Adaugat pe 19 Iulie, 2011 Salut. S-a vandut. Multumesc celor ce s-au interesat de ea si cumparatorului. Zi buna, Ionut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri