Mergi la conţinut

Arhivat

Acest topic este acum arhivat şi este închis viitoarelor răspunsuri.

Speedy.K

cumpăr Cumpar Transalp Sau Kle 500

Recommended Posts

Se cauta o mobra, dupa cum urmeaza:

* Transalp sau KLE 500 (in principiu, dar nu se exclud total alte modele multicilindru, cu conditia sa se incadreze in categoria enduro-touring)

* an: dupa 1998 (tot in principiu, nu se exclud mobre un picut mai vechi daca raportul calitate/pret este bun)

* kilometraj: nu conteaza, oricum nu punem botu la vrajeli in privinta asta daca mobra ne spune altceva

* buget: undeva in jur de 2000 de euro (flexibil, dar nu mult, pe acelasi considerent al raportului calitate/pret)

Alte conditii:

* starea tehnica sa fie foarte buna; starea vizuala sa fie de bun simt (la categoria asta de mobre niste semne minore rezultate in urma unor tavaleli usoare nu reprezinta o problema, dar semnele implicarii intr-un accident serios incheie orice discutie)

* mobra sa se afle in Bucuresti sau pe o raza de aproximativ 100 km. de Bucuresti* mobra sa fie inmatriculata pe numele vanzatorului (sau cu actele in perfecta stare, in caz ca e proaspat adusa de afara)

* preturi aiuristice motivate de includerea de echipament, "accesorii deosebite" sau alte balarii d-astea ne lasa reci; faceti pretul mobrei asa cum se prezinta ea si de acolo discutam mai departe

FOARTE IMPORTANT: oricare ar fi situatia mobrei (inmatriculata sau nu) NU se va plati niciun leut si NU se va semna niciun contract de vanzare cumparare INAINTE de a avea in mana CERTIFICATUL DE AUTENTICITATE valabil emis de RAR; de la chestia asta nu se face niciun rabat dintr-un motiv simplu: evitarea descoperirii de cine stie ce surprize privind seriile, ciordeala de pe afara sau alte asemenea. Eventual se returneaza spre vanzator banii pe hartoaga asta in caz ca iese bine si afacerea se incheie. Exista chiar disponibilitatea de a face personal drumul la RAR, daca vanzatorul are increderea de a da mobra si actele pe mana, dar ma indoiesc de asa ceva.

Cam asta ar fi povestea. Asteptam oferte.

PS: Mobra o caut pentru un prieten. El n-are cont si nici nu-l intereseaza sa-si faca. Despre starea mobrei & stuff se discuta cu mine. Negocierea pretului se va face cu el direct, pe mine nu ma intereseaza partea financiara. Ideea e ca pana se ajunge la vizionare si negociere discutati cu mine. Pe topicul asta sau pe PM. Multumesc.

Hai cu ofertele!

Rezolvat, se poate inchide/sterge.

Multumesc.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×