moto.fashion 4 Adaugat pe 25 Iulie, 2011 cbr 600 rr din 2006,16000 km,multiple accesorii, manete aurii scurte titax, gripuri aurii rizoma ,oglinzi baracuda ,bi xenon, capac rezervor auriu cu deschidere rapida, evacuare carbon cu un sunet infernal crash padd carbon no cutt lant did toate consumabilele schimbate motorul este intr-o stare excelenta pt cine apreciaza un motor bun,nu este fugarit sau tavalit,merge incredibil de bine,fara schimburi pret 4800 euro id de mess moto.fashion 0722169728 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gl91glt 0 Adaugat pe 26 Iulie, 2011 superba honditza..succes la vanzare..toba nu o vinzi separat ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moto.fashion 4 Adaugat pe 26 Iulie, 2011 nu imi pare rau ,ce farmec ar avea un cbr fara toba de carbon:))) mersi superba honditza..succes la vanzare..toba nu o vinzi separat ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
S_I_G 0 Adaugat pe 26 Iulie, 2011 foarte frumoasa bafta la vanzare ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moto.fashion 4 Adaugat pe 27 Iulie, 2011 mersi frumos ,iesim la plimbare cu urmatoarea :)) foarte frumoasa bafta la vanzare ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moto.fashion 4 Adaugat pe 17 August, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nae honda 17 Adaugat pe 17 August, 2011 repsol replica este miar ,2005 si2007 nicidecum acest model cu pret promotional. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverent 8 Adaugat pe 19 August, 2011 Salve, stiam ca Repsol are numai pe 1000 RR .. zic si eu ca nestiutoru' asha ca introducere, ... zi-mi te rog frumos daca te intereseaza un schimb cu : Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moto.fashion 4 Adaugat pe 19 August, 2011 eu am vandut motorul a doua zi dupa ce am pus anunt,persoana care la cumparat are ceva probleme si mi-a zis ca vrea sa il vanda plus inca o yamaha r6 din 2000,asa ca am reluat anuntul in speranta ca ai fac un bine.deci are nevoie de bani Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri