laurentiu97 4 Adaugat pe 25 August, 2011 De vanzare Peugeot SpeedFight 2 , an de fabricatie 2001 , 23xxx de km , stare foarte buna , are toba sport GIANELLI Silencer, merge 80 km/h, culoare rosu si negru , acte perfect in regula , am fost inmatrculat pe Norvegia dar ulterior radiata de acolo , merge si arata super oke , are telescoape NOI fata spate (cel de pe fata inca nu l-am montat) , ambreiaj nou pe apate , cauciucuri in stare foarte buna ( de sosea) merita totii banii PRET : 600 E negociabil , PT RELATII SUNATI LA NR DE TEL : 0722270499 SAU id : laurentiu.pojar@yahoo.com POZELE VORBESC Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
laurentiu97 4 Adaugat pe 9 Septembrie, 2011 550 E haideti ca merita!!!!! UP UP negociabil :thumbsup: Schimb cu cross /enduro 125 2T sau 250 2 si 4T Up :thumbsup: Am uitata sa specific ca ofer si diferenta pe langa scuter la schimb Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
laurentiu97 4 Adaugat pe 15 Septembrie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
laurentiu97 4 Adaugat pe 29 Septembrie, 2011 500 e urgent sau schimb cu 125 cc + dif de la mine nimeni nimeni?????? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri