hellracer_24 0 Adaugat pe 26 August, 2011 simson sport 250 din 1961,itp pana in 2012 fara rca,in momentul de fata nu functioneaza deoarece m-am apucat de restaurat si m-am cam plictisit,piston si cilindru nou in el de skoda,mai am inca 3 seturi noi de rez ,supape si ghidaje noi,cruce cardanica schimbata si roata dintata din roata,revopsit complet,trebuie montata aprinderea si rezolvate cateva scurgeri de ulei si benzina,pur si simplu nu mai am rabdare,mai am de rezerva la el un motor aproape complet cu cutie cu tot,si inca ceva cutii cu piese,550 euro usor neg,dan brasov,0723849475,sau danpop_24,2yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 27 August, 2011 ultimul pret? sau negociabil la fata locului? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hellracer_24 0 Adaugat pe 27 August, 2011 :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hellracer_24 0 Adaugat pe 5 Septembrie, 2011 450 pret nou la care nu se negociaza Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hellracer_24 0 Adaugat pe 11 Septembrie, 2011 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lidi_moto 3 Adaugat pe 11 Septembrie, 2011 baietii asteapta la cotitura ca poate o dai pomana.nu te grabi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hellracer_24 0 Adaugat pe 12 Septembrie, 2011 mersi de sfat,am termen 2 luni sa o dau ca atunci imi trebuiesc banii,deci sub 450 nu il las,si asa eu am bagat vreo 900euro in el cu achizitie cu tot,fara munca mea,si am cam bagat toata vara trecuta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Falkenberg 0 Adaugat pe 23 Septembrie, 2011 Vandut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri