hispanic 1 Adaugat pe 27 August, 2011 Este vorba de o barca de pescuit completa cu vasle si pompa care are doua sezuturi din lemn cu prindere solida de cauciuc si material cauciucat panzat . PRET 350 RON (SE POATE VEDEA LA PITESTI) MARIAN 0741409077 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 3 Septembrie, 2011 Salut ce lungime si latime are barca si daca a fost gaurita si apoi reparata mersi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hispanic 1 Adaugat pe 6 Septembrie, 2011 sal nu stiu marimea dar undeva la 3 metri si are un singur petic in partea de jos. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 7 Septembrie, 2011 Salut am ancercat sa te sun azi de vreo 3ori dar mi-a intrat mesageria vocala sant interesat de barca dar as vrea sa vorbim la tel .nr. meu este 0740015715.da un bip si te sun Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hispanic 1 Adaugat pe 21 Septembrie, 2011 imi cer scuze acum am observat ca am scris gresit ne de tel.cel corect este 0741489077 MARIAN PRET NOU 300 RON Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri