Mergi la conţinut
  • 0

Enduro Pt Incepatori


AlexBogdanul

Întrebare

Nu sunt incepator, dar as cam vrea sa trec de la naked/speed (un Suzuki de 600 ce am acum) la un enduro (pentru noroi, dealuri, munti si drumuri lungi)

Fiind invatat cu vitezane, prima mea optiune a fost ceva cu un motor mai mare: Africa Twin-ul, dar la 1.72m si 64kg ale mele ma tem ca n-as putea s-o tin in frau cum trebuie.

Asa ca acum am ramas cu doua optiuni (clasice as spune): Transalp sau Bmw 650GS.

Stiu ca prima are V2 si a doua are un singur cilindru dar mai mult nu.

Care aveti sau ati avut Transalp sau Bmw 650 GS si stiti, va rog sa-mi impartasiti si mie care are fi avantajele/dezavantajele fiecareia ?

Merci!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

11 răspunsuri la această întrebare

Recommended Posts

  • 0

am transalp din 96 si sunt super multumit de ea . Este lina [domoala] la acceleratii , ceea ce o face placuta la condus , pozitia in sa super . Am condus 200km fara sa opresc si nu m-a durut spate, fund nimic. Despre bmw nu am dat decat o tura[de la o cunostintza] si mi-a parut mai nervos la acceleratie, pozitia in sa buna in rest cam la fel . BMW are un punct in minus deoarece este mono cilindru si are o vibratie in mers care la sosea cam deranjeaza La 2v nu ai sa simti nimic drumul pe sosea este mult mai relax. Alege dupa ce dai o tura cu fiecare . Respect :scooter:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Nu am mers cu Transalp insa iti zic de F650GS: este o motocicleta simpla, se conduce mai usor decat se conduce o bicicleta, face exact ce ii ceri (in limitele ei), consuma ca un scuter (am scos consum sub 3%), suna ca un tractoras, are frane foarte bune (daca gasesti cu ABS si mai bine), vibratiile devin pregnante pe la 110-120/h,ca si vantul, pana atunci pe mine nu ma deranjeaza. Iti poti face singur reviziile (nu cred ca exista mai multa documentatie pentru alta motocicleta), f650.com este un site sfant. Am mers 380km fara sa cobor de pe ea, atunci am facut-o pentru a alimenta deci pozitia este ...nemaipomenita chiar si pentru mine (1.84, 100kg). Sunt cateva probleme tehnice "clasice", nu ma apuc sa ti le enumar, le gasesti pe f650.com daca te intereseaza cu adevarat modelul.

Nu zic ca este cea mai buna motocicleta, nici pe departe, insa recomand modelul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Ia-ti masina pentru familie , ia-ti scuter pentru oras [consuma putin] ia-ti moto viteza pentru circuit , ia-ti enduro [transalp] pentru sosea pana in padure , ia-ti ktm pentru padure si sa-mi spui la sfarsit cate rate ai la banca ??? :kewlpics: scuze glume . :beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

990 adventure?! :))), n-am castigat la Loto inca, dar da, e si KTM e si enduro si touring si de toate.... iti face si cartofi prajiti motoreta aia.

990 da, e relativ scump, mai ales ca majoritatea sunt super accesorizate si oamenii vor sa recupereze banii bagati in ele.

un 950 insa e ceva mai ieftin, cred ca-l scoti pe la un 5.000, poate chiar mai jos. Dar, tu stii ce buget ai :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la întrebare...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...