Raducanul 2 Adaugat pe 24 Septembrie, 2011 Salut! Sunt incepator si in cautarea unei motociclete...Nu dispun de foarte multi bani si ma obiectez spre Honda F4 sau Kawa ZX6R din 99'' - 00''....carburatie....Rog pe cei care detin astfel de moto sau oricine altcineva care ma poate indruma spre o alegere buna. Piese, Intretinere, Probleme pe la carburatie....te poate surprinde?? ...cand ai nevoie de ea te ajuta sau nu fiind carburatie si nu injectie?Multumesc tuturor Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
probikerr 0 Adaugat pe 6 Octombrie, 2011 Salut! Sunt incepator si in cautarea unei motociclete...Nu dispun de foarte multi bani si ma obiectez spre Honda F4 sau Kawa ZX6R din 99'' - 00''....carburatie....Rog pe cei care detin astfel de moto sau oricine altcineva care ma poate indruma spre o alegere buna. Piese, Intretinere, Probleme pe la carburatie....te poate surprinde?? ...cand ai nevoie de ea te ajuta sau nu fiind carburatie si nu injectie?Multumesc tuturor Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
teroare 0 Adaugat pe 8 Octombrie, 2011 http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/669389-vand-gsx-r-600/ salut, iti recomand ceva apropiat ca pret dar fara probleme cu carburatie & etc, arunca o privire, si daca esti interesat da un tel Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
aborigenu 0 Adaugat pe 8 Octombrie, 2011 am si eu 2 jucarii la vanzare, oricare din ele tentante consider eu f3 din 98 , itp pana in 2013, culoarea este trecuta pe carte accept orice proba baterie noua pusa anul asta, toba sport carbon speciala pt cbr , manete sport, crash paduri, kit lant regina , parbriz fumuriu 1500 epuroi , carenele st ale ei, nu au nici o urma de reparatie. xenon, urma dupa cadru este lasata de acidul din bateria veche care a curs id talibanu83 0727927580 si un er5 al unui bun prieten din 98, foarte ok , itp 2013 bujii filtru aer, carburatie facute anul asta 5000 lei ride safe Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gabarab 0 Adaugat pe 17 Octombrie, 2011 Motoreta este foarte OK, dar eu pot sa o laud 2 luni, tu trebuie sa te comvingi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri