Morrissonxxx 0 Adaugat pe 25 Septembrie, 2011 Din lipsa de timp si copil nu o pot folosi si desi imi pare rau ca tre sa o dau decat sa stea si sa ii fac schimbu anual pt 200-500 km mai bine un viitor proprietar care sa se foloseasca de ea. Istoric : achizitionata la 17510 km din Italia de la consulul Italiei pentru Cipru. Detin tot istoricul din italia (daca intereseaza pe cineva) Service TNG Motocicleta a fost cumparata si folosita numai pentru drumuri lungi in 2 ceea ce sa si intamplat in putinele cazuri. Motocicleta a facut anul trecut cu indulgenta 1000 km (cred ca nu a ajuns la atat) si anul asta 480 km. Km 22093. Dotari : Gume Michelin Pilot Power 2CT ( Shimbate anul trecut la inceput de sezon - rulaj sa zic 1500 km) Furtune frane race fata/spate Placute frana EBC race fata/spate noi Capete ghidon Rizoma Mansoane ProGrip Race Bord cu ceasuri albe ( btw e editia nelimitata) Monitor GPT (iti arata viteza reala laa roata, km facuti /2 serii, cronometru) Semnale in culoarea moto Stop frana spate cu led Semnale spate albe inaltate Cocoasa ( tre sa o gasesc nu stiu unde am pus-o datorita faptului ca nu am folosit-o) Geamuri - (4) standard, Givy - city, Double Bouble, si skingurul cu care m-am inpacat Zero Gravity Touring Protectie piele - rezervor si cele 2 sei Kit touring - 3 genti Kapa (1x48 si 2x42 lt) cu suoprt si sistem de prindere montat pe moto Jenti vopsite in culoarea moto. Oglinzi negru metalizat Tobe - finale Arow + originale Baterie noua Filtru aer BMC Ulei folosit MOTUL 300V 2 chei, nici macar cea mai mica zgarietura. ETC Daca am uitat ceva se poate vedea la fata locului. PRET = 6200 E ( negociabil la fata locului) tel : 0752 124 830 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 4 Octombrie, 2011 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 14 Octombrie, 2011 Pret NOU 5500 EURO CASH daca nu intra la iernat !!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 27 Noiembrie, 2011 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Vali22 9 Adaugat pe 27 Noiembrie, 2011 frumoasa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan. 0 Adaugat pe 1 Decembrie, 2011 Un model reusit,care impune respect... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2012 Up again. 5500 e si pleaca din garaj. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
G_3_o 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2012 A intrat la iernat, care este noul pret? Frumoasa bestia... dar si cumpa... Piata e moarta... Bafta la vanzare... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2012 A intrat la iernat, care este noul pret? Frumoasa bestia... dar si cumpa... Piata e moarta... Bafta la vanzare... 5500 euro. Multam, cred ca pretul este cel correct avand in vedere cum arata, ce are pe ea si cum a fost ingrijita. Cine doreste sa o vada cu mare placere ii stau la dispozitie. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 26 Februarie, 2012 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristian clasic 1 Adaugat pe 27 Februarie, 2012 sal, este posibil sa vinzi top case si side case-urile? daca da as vrea sa le cumpar. marci anticipat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 10 Martie, 2012 sal, este posibil sa vinzi top case si side case-urile? daca da as vrea sa le cumpar. marci anticipat Sorry, nu, am mai fost intrebat, coburile si accesoriile pleaca odata cu mobra. Numai bine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 9 Aprilie, 2012 5300 Euro !!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 8 Iunie, 2012 Vanduta - se poate inchide Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 22 Martie, 2014 MOTO REPUSA LA VANZARE DIN CAUZA IMPOSIBILITATII DE A FI FOLOSITA !!!! LIPSA TIMP !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kosty% 21 Adaugat pe 26 Martie, 2014 Parca ai vanduto odata ? Sau se vinde de doua ori ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 21 Aprilie, 2014 Asa este, cum am spus si unui domn ce ma contactat telefonic, moto a fost vanduta unui partener de afaceri care nu poate merge cu ea, mult prea mare, prea puternica pentru ce doreste dansul si lipsa timp pentru utilizare. Motocicleta a ajuns anul trecut inapoi in garaj inapoi, in primavara a primit o baterie noua (moment in care de nevoie am facut vreo 50 km cu ea). Astfel moto este din nou la vanzare. O seara placuta si Hristos a inviat ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kosty% 21 Adaugat pe 21 Aprilie, 2014 Bafta la vanzare . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 15 Mai, 2014 sper ca in cel mai scurt timp sa pot face alte poze actuale Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 10 Iunie, 2014 0752,124,830 noul numar de telefon. Nu prea stau pe forum. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 28 August, 2014 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Morrissonxxx 0 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2015 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Calin_8 0 Adaugat pe 16 Iulie, 2015 Mai este la vanzare? Si daca da care e pretul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri