DeusEx1 141 Adaugat pe 29 Septembrie, 2011 Spatiu curat, prevazut cu alarma conectata la societate de paza si interventie rapida. Se asigura gratuit incarcarea periodica a bateriei pe durata stationarii si contra-cost eventuale operatiuni de intretinere si pregatire pentru urmatorul sezon. Predarea se face pe baza de proces verbal. BUCURESTI - Zona Pantelimon vis-a-vis de SKODA Pantelimon. 15 locuri disponibile. Contact: Cristi - 0722241661 Mai sunt 13 locuri disponibile. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DeusEx1 141 Adaugat pe 4 Octombrie, 2011 11 disponibile. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DeusEx1 141 Adaugat pe 14 Octombrie, 2011 AMR 10 :) - am uitat sa pun si aci numaratoarea. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Caniggia 43 Adaugat pe 26 Octombrie, 2011 Mi-am lasat mobra la baietii astia, SUV-ul firmei de paza care monitorieaza locatia e la 300 de metri distanta, deci e safe :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ageamiu' 23 Adaugat pe 26 Octombrie, 2011 Mi-am lasat mobra la baietii astia, SUV-ul firmei de paza care monitorieaza locatia e la 300 de metri distanta, deci e safe :) Nu sunt bre 300 de metri, ci fo' 200... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DeusEx1 141 Adaugat pe 4 Noiembrie, 2011 opt libere ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DeusEx1 141 Adaugat pe 13 Noiembrie, 2011 6 libere ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DeusEx1 141 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2011 4 libere Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DeusEx1 141 Adaugat pe 5 Decembrie, 2011 3 LOCURI ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DeusEx1 141 Adaugat pe 22 Decembrie, 2011 2 LIBERE - PANA LA SFARSITUL LUNII DECEMBRIE ESTE GRATUIT SE TAXEAZA INCEPAND CU 1 IANUARIE Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri