Thundercat 0 Adaugat pe 26 Octombrie, 2011 Vreau o comunista pe Ducati Astept oferte Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TYK 0 Adaugat pe 28 Octombrie, 2011 Salut!ce marca te intereseaza? Situatia actelor....da mai multe detalii. Am o jawa350 .... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Hell_Patrol 0 Adaugat pe 28 Octombrie, 2011 sal.am un ij planeta 5 din 93,proprietar cu acte,dak te intereseaza. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 29 Octombrie, 2011 un pret pentru el?cand a intrat in tara? care e situatia actelor? nu sant probleme la inmatriculare? care e starea motorului? multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Amendatu 1 Adaugat pe 29 Octombrie, 2011 Salut! am si eu 2 intrebari pt tine: 1. motoclicleta e cazuta? si 2. acte ai la ea? as vrea maulte detalii daca se poate.multumesc anticipat.stima! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 29 Octombrie, 2011 daca a scos nr rosii,se pare ca are acte.problema e cand a fost adusa in tara.pentru ca e posibil sa fie probleme la inmatriculare,adica e de platit ceva................ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Thundercat 0 Adaugat pe 31 Octombrie, 2011 daca vreti o inmatriculez si o dau asa moto e in stare buna de functionare, are ceva probleme optice pe rezervor. exclus cazaturi daca sunteti asa interesati inmatriculata se da la 1250e moto sotiei sa dat 3 randuri de nr. rosii si i se pare c-am tare ambreiaju(hidraulic)plus ca asteapta si un biker mic Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
den100 0 Adaugat pe 15 Noiembrie, 2011 ai pm ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Thundercat 0 Adaugat pe 21 Noiembrie, 2011 ai pm ! ai pm ! adiember@uahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nicu_duk 0 Adaugat pe 12 Martie, 2012 Doar atat si numai vrei nimic in schimb, :). Eu as vrea, dar tin mult la prima motocicleta, JAWA 350 ST. Imi plac motocicletele DUCATI, chiar a doua motocicleta poate fi un DUCATI. Multa bafta la schimb. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri