vacaroiux 2 Adaugat pe 28 Noiembrie, 2011 Vand Suzuki GSXR 750 sau schimb cu Africa Twin dupa '94, eventual ofer diferenta; an fabricatie 2001, putere 141 cp, 39000 km, culoare neagra, proprietar , motorul merge perfect, chit lant nou, re-mapat, curatat injectoare, sincronizat carburatoare, verificat compresie, revizie facuta la TNG, motorul a fost vopsit dar carenele sunt originale. tel: 0722 223 061 mail: fil_stefan@yahoo.com localitate: Ploiesti pret: 2300 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Fan333 0 Adaugat pe 28 Noiembrie, 2011 hmmm,ai si curatat injectoarele,ai si sincronizat carburatoarele???la aceeasi motoreta?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
obsesed 15 Adaugat pe 29 Noiembrie, 2011 hmmm,ai si curatat injectoarele,ai si sincronizat carburatoarele???la aceeasi motoreta?? Cred ca sa referit la sinconizarea clapetelor de acceleratie :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Fan333 0 Adaugat pe 30 Noiembrie, 2011 asta stiu si eu ca se regleaza la o mobra pe injectie:)!!!carb sunt mai greu de reglat cand e mobra pe injectie:)) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 3 Decembrie, 2011 Motoreta nu este a mea, am postat-o pentru un prieten. Pentru orice alte intrebari va rog sa sunati la nr postat, ele este mult mai in masura ca mine sa va spuna ce a facut la motor. Multumesc Ai dreptate, motorul este pe injectie, am scris carburatoare" din greseala, obisnuit fiind cu fostul motor pe carburatie, cert este ca au fost injectoarele curatate si sincronizate, de george din ciolpani (TNG), multi posesori de moto il cunosc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 22 Decembrie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2012 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 2 Februarie, 2012 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
caffea 0 Adaugat pe 12 Februarie, 2012 asta este cumva motoreta aia de la caraiman (rond) pe care e zapada de 20 cm???.....doar intreb nu imi sarii in cap:D NU ESTE MOTORETA CEA DE CARE ZIC EU..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri