Minu 0 Adaugat pe 26 Decembrie, 2011 Cumpar pantaloni moto din piele culoare neagra/negru+gri,sa aibe protectii,eventual si slidere,sau sa se poata monta,si sa aibe fermoar 360 de grade sa ii pot atasa la geaca.Ma intereseaza ca vanzatorul sa fie din Ploiesti ca sa ii pot proba,dar accept si din alte localitati daca ii masurati.Ca si marime,cred ca un 48,am 1,73m si 68 kg Contact: 0720033376 Cosmin Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Minu 0 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2012 Nimeni? :|Inca mai caut!Valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
corneliutecu 2 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2012 Cumpar pantaloni moto din piele culoare neagra/negru+gri,sa aibe protectii,eventual si slidere,sau sa se poata monta,si sa aibe fermoar 360 de grade sa ii pot atasa la geaca.Ma intereseaza ca vanzatorul sa fie din Ploiesti ca sa ii pot proba,dar accept si din alte localitati daca ii masurati.Ca si marime,cred ca un 48,am 1,73m si 68 kg Contact: 0720033376 Cosmin Salut Cosmin ! Pot sa iti ofer un pantalon IXS profesional nou marime 50 ( eu am 173cm/70kg si imi vin perfect ).Pantalonii sint noi .I-am purtat o singura data ,sint din Tirgoviste .Simbata ,la sfirsitul saptaminii pe 14 ianuarie am drum la Ploiesti .O sa fiu pe str. Miciurin nr6 de la ora 08.00 pina la 15.00 .Daca te intereseaza poti sa ma suni la 0721919210 si vorbim . Iti pun citeva poze cu ei ,sa iti faci o idee : inca citeva poze cu costume moto(am vb la tel) ,poate te intereseaza : Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Minu 0 Adaugat pe 25 Ianuarie, 2012 Inca mai caut.Valabil.Am gasit,se poate inchide. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri