b86dtm 0 Adaugat pe 28 Decembrie, 2011 Vand o anvelopa de spate dunlop sportmax d211 gp racer dot 2010 190/55/17 uzura mica. Nu are defecte de nici un fel. pret 200lei tel. 0766220909 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
b86dtm 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2012 Cine il cumpara mai primeste cadou si o anvelopa de fata pirelli diablo supercorsa III 120/70 ZR17..daca are nevoie de ea,daca nu o donez cuiva care are nevoie. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristilocco 3 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2012 salut. ai idee ce diferenta de latime este intre 180 si 190. eu am 180 si nu stiu daca merge asta. si anvelopa fata in ce stare este? multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
b86dtm 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2012 salut. ai idee ce diferenta de latime este intre 180 si 190. eu am 180 si nu stiu daca merge asta. si anvelopa fata in ce stare este? multumesc. Teoretic 1cm..practic nu stiu ca nu am masurat niciodata,mai mult ca sigur intra acolo numai ca ii influeteaza ciclistica. Anvelopa fata mai merge un sezon doua, nu are defecte doar ca este uzata 65% uniform Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristilocco 3 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2012 nu ar fi diferenta mare...as incerca sa o pun pe asta. care ar fi ultimul pret si unde se poate vedea? multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bica 3 Adaugat pe 21 Ianuarie, 2012 ti-am scris un mesaj legat de guma asta si nu mi-ai raspuns..vrei sa o vinzi sau nu?ca o iau eu..zii un ultim pret pentru ea si o cumpar eu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
b86dtm 0 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2012 Pretul este fix 200 lei...cine este interesat poate suna la numarul afisat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri