blueyellow_angel 1 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2012 Salutare, M-as desparti cu greu de prima mea motocicleta: CBR 600 F4i Sport, an 2002, KM 40 000. Cauciucuri Michelin Pilot Power 2CT stare foarte buna, toba sport Vick Exhaust, stop pe led-uri, parbriz, sea modificata, consumabile la zi, hiberneaza la caldurica in parcarea subterana a firmei unde lucrez. Pe partea dreapta, mici zgarieturi pe carena, se vad in poze, suferite de la singurul incident. (Am alunecat pe sina umeda de tramvai). Pret 2800 euro. Mai multe detalii la telefon 0721586828 ym: angel.nastase Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MateiMotoran 1 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2012 Salut! Schimburi cu ceva mai vechi + diferenta accepti? Astept raspuns si merci anticipat! Stima. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blueyellow_angel 1 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2012 Salut, din pacate nu, sunt de acord eventual cu ceva mai nou + diferenta, mersi! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctrad 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2012 salut un ultim pret ? pm ms si numai bine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blueyellow_angel 1 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2012 Ultimul pret e doar pentru cumparator. Pretul actual este 2790 de euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dan_mstr 1 Adaugat pe 17 Februarie, 2012 salut as fi interesat.. unde se poate vedea.. nu te-am sunat inca deoarece nu s-a topit zapada sa-i pot da o tura :). stima Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dani Honda 2 Adaugat pe 7 Martie, 2012 bafta la vanzarebafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blueyellow_angel 1 Adaugat pe 8 Martie, 2012 Se poate vedea in Bucuresti, in zona Semanatoarea (Petrache Poenaru). PS: S-a topit zapada! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blueyellow_angel 1 Adaugat pe 23 Martie, 2012 Pret nou 2700 Euro. Ulei si filtru proaspat schimbate. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
saian 1 Adaugat pe 24 Martie, 2012 Pret nou 2700 Euro. Ulei si filtru proaspat schimbate. 2200? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristiR1 2 Adaugat pe 26 Martie, 2012 cu HONDA CRF-R din 2007 de 450cc ..te intereseaza .ms :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
puya123123 1 Adaugat pe 23 Aprilie, 2012 Salut,am incercat sa te sun dar nu ai raspuns,0729 369 509 da-mi un semn te rog daca mai este de actualitate anuntul . Multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
puya123123 1 Adaugat pe 24 Aprilie, 2012 Ultimul pret este mai mare de 2500,asta ca sa nu va mai obositi sa stresati omul cu negocieri inutile. Am vorbit sa-i ofer astazi 2500eur si nu a vrut,deci nu-l mai deranjati cu oferte d-astea care nu prea au legatura cu motocicleta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blueyellow_angel 1 Adaugat pe 30 Aprilie, 2012 2200? Prea putin! imi pare rau! cu HONDA CRF-R din 2007 de 450cc ..te intereseaza .ms :) Salut! Nu este genul meu din pacate. Ultimul pret este mai mare de 2500,asta ca sa nu va mai obositi sa stresati omul cu negocieri inutile. Am vorbit sa-i ofer astazi 2500eur si nu a vrut,deci nu-l mai deranjati cu oferte d-astea care nu prea au legatura cu motocicleta Multumesc maestre, scuze de raspunsurile tarzii dar nu am mai primit mail de notificari. Pretul a ramas 2700 de euro. VANDUT! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
puya123123 1 Adaugat pe 1 Mai, 2012 PS: Am fost ieri sa o vad si este intr-adevar in stare foarte buna. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri