MihneaRatte 1 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2012 Kit land nou, parbriz inalt+normal BMW, cauciucuri NOI Anakee 2 - Michelin + cauciuc spate nou de rezerva, placute de frana noi, BATERIE noua, ulei+filtru schimbate de 200km, filtru aer nou, MANERE incalzite, ABS electronic, CRASHBAR Hepco & Becker, suport genti laterale GIVI, CRIC central, mufa USB in bord, PROIECTOARE ceata cu buton pozitii in bord, ghidon cu RISERS crom, PROTECTII MAINI Acerbis, instalatie XENON, 3 chei contact. Optional: - genti laterale KAPPA/MOTO DETAIL pe o singura cheie 280 ron - alarma Scorpio SR-I900 cu pager nou pt 800 ron. Motivul vanzarii: BMW G650GS 2011. 0721500333 mihnea.ratte@yahoo.co.uk Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
yzu81 0 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2012 Mai mic n'ai reusit sa scrii ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bugs bunny 2 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2012 Mai mic n'ai reusit sa scrii ? Nu cred ca merge sa scrie mai mic Bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MihneaRatte 1 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2012 VANDUT MULTUMESC Mai mic n'ai reusit sa scrii ? cat ai scris si tu..... Nu cred ca merge sa scrie mai mic Bafta la vanzare! Nu merge, am incercat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
COObra 20 Adaugat pe 25 Ianuarie, 2012 ce? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri