slefbb 0 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2012 salut, mai am cate ceva de vanzare de la 600RR. am pus un link catre un album cu tot ceea ce mai am. daca e cineva interesat, astept ofertele de pret (de bun simt).. http://imageshack.us...638800x598.jpg/ -instalatie electrica -ax fata; ax spate -etrier spate + furtun + bidonas + pompa -etrieri fata -pompa frana fata -manete stock ambreiaj/frana (2 seturi) -aripa spate -semnale aftermarket -semnale OEM -peg stanga rizoma -cabluri acceleratie -scarite pasager -disc frana spate -aparatoare toba -suport numar + semnale -pompa benzina -his -ventilator radiator -punte injectie -carene 0726 91 88 98 claudiuup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 1 Februarie, 2012 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 27 Februarie, 2012 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 26 Aprilie, 2012 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 9 Mai, 2012 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 9 Iunie, 2012 s-au vandut instalatia electrica + HISS Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri