Marius Moza 0 Adaugat pe 1 Februarie, 2012 Honda cbr600rr 2004 in stare foarte buna atat tehnic cat si optic,colorit special alb/rosu/negru perlat,kit xenon,toba sport shark(sunet foarte frumos),bujii iridium,parbriz puig,kit lant schimbat! ACCEPT VARIANTE auto in special alfa 147,peugeot 206 sport,seat leon dar si alte marci...astept oferte! la cash usor negociabil. PRET: 3450 E contact: 0755999159 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kafe2zero11 1 Adaugat pe 1 Februarie, 2012 asa cv te intereseaza? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 2 Februarie, 2012 nu multumesc caut ceva mai nou!multumesc de oferta oricum.UP 3200 euro URGENT! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 10 Februarie, 2012 UP UP UP up cu 3200 E usor negociabil !!!UP !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 16 Februarie, 2012 UP !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
faze 0 Adaugat pe 18 Februarie, 2012 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/88304-mercedes-s320/ Asa ceva te int ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 19 Februarie, 2012 arata foarte bine masina,mersi de oferta dar e motoru prea mare(taxe mari,impozit ,etc) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dan_mstr 1 Adaugat pe 20 Februarie, 2012 frumoasa !! UP de la mine... mai trebuie sa strang cateva sute de euro si poate te scap de el :).. o sa urmaresc topicul. stima Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 20 Februarie, 2012 multumesc...te astept:>!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alesanco2005 0 Adaugat pe 21 Februarie, 2012 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/88368-vand-bmw-316i-sau-schimb-cu-moto/page__view__findpost__p__461232 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 26 Februarie, 2012 arata bine bmw...deocamdata nu ma intereseaza,as prefera cash nu exclud variante dar m-ar interesa ceva dupa anul 2000 motor maxim 1.6..de preferat alfa 147.multumesc de oferta!UP! ca vine primavaraa... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 3 Martie, 2012 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 19 Martie, 2012 UP UP UP UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kontratovici 0 Adaugat pe 20 Martie, 2012 un jeep daewoo musso din 2001 2300 diesel??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 20 Martie, 2012 prea mare motorul,taxe mari si asa mai departe.nu ma intereseaza multumesc de oferta. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 26 Martie, 2012 UP again!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
myxu 0 Adaugat pe 29 Martie, 2012 am lant distributie plus cele doua patine pt 600rr ,...daca este cineva interesat 0723304159...piesele sunt originale si sigilate...mi-am vandut motoreta si am ramas cu ele....scuza-mi postarea dar ma gandeam ca te-ar interesa...multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marius Moza 0 Adaugat pe 31 Martie, 2012 S-a vandut.Se poate inchide.Multumesc pro-bike. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri