silica 0 Adaugat pe 5 Martie, 2012 vand sau schimb piesele urmatoare cu piese de ij jupiter 4 sau 5 releu de semnalizare voshod, mansoane ghidon, semnalizatoare roata de voshod janta pe 18 cuti laterale cu iale si chei becuri de 6v 35/35-6v 25/25-6v 5w noi an cutie piese mz platini noi si veichi de mz-segmenti de mz es 250 cei interesati tel 0733989583 sau id silica_biker Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dezsom 0 Adaugat pe 17 Aprilie, 2012 sal lant de distributie pentru voshod nu ai Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
morrisson 0 Adaugat pe 17 Aprilie, 2012 Salut, pe mine m-ar interesa 2 scarite de pasager. Fa-mi un pret si ceva poze mai clare cu scaritele. Multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
emster 0 Adaugat pe 15 August, 2012 cam cat fac mansoanele din preima imagine? mi-ar trebui 2 pt coarne 1 pt starter ai inelul de far de la ij planeta 2 >?cauta 1 te rog frumos ca am mare nevoie !!!mersi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri