ovibiker 2 Adaugat pe 7 Martie, 2012 nu se mai vinde...se poate sterge Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nyt 6 Adaugat pe 7 Martie, 2012 Off-T : Nu contest starea tehnicaa mobrei dar 197 cp ? Da un dyno ceva la treaba asta,ca altfel povesti d-astea pescaresti cu castigatul a vreo 20-30 de cai din "tepi spike" si "protectie bascula carbon" am mai auzit. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
robby110011 2 Adaugat pe 8 Martie, 2012 Frumos moto!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 8 Martie, 2012 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
robby110011 2 Adaugat pe 8 Martie, 2012 Sincer irelevanta diferentza cel putin pentru mine, nu vreau sa iti umflu motoru dar arata vis, pacat ca nu am alocati bani care ai ceri tu pe el! pt carcotasi modelul american are 197cp stock si 200 cu ram-air iar modelul european are 185cp stock si 188 cu ram-air.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
metoxil 2 Adaugat pe 8 Martie, 2012 pentru cine nu se pricepe modelul australian are 237 de cai (cu furtune de frana racing). ecu american e limitat la 200 de cai. deci eu imi iau din australia. daca pun si niste gume racing ajunge lejer la 250 de cai. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
robby110011 2 Adaugat pe 8 Martie, 2012 Esti carcotas! pentru cine nu se pricepe modelul australian are 237 de cai (cu furtune de frana racing). ecu american e limitat la 200 de cai. deci eu imi iau din australia. daca pun si niste gume racing ajunge lejer la 250 de cai. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ooopsss 0 Adaugat pe 8 Martie, 2012 pentru cine nu se pricepe modelul australian are 237 de cai (cu furtune de frana racing). ecu american e limitat la 200 de cai. deci eu imi iau din australia. daca pun si niste gume racing ajunge lejer la 250 de cai. ce legatura au gumele si furtunele racing cu puterea motorului? ( maresti puterea motorului schimband cauciucul..ce chestie..) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hardcore23 9 Adaugat pe 8 Martie, 2012 ce legatura au gumele si furtunele racing cu puterea motorului? ( maresti puterea motorului schimband cauciucul..ce chestie..) cred ca era ironic nu stii ce performante ai cu gume turbo cu surprize Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 9 Martie, 2012 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 9 Martie, 2012 i sa inlocuit suportul original de numar cu unul race Asta e o gluma? La curse motocicletele nu au numar de inmatriculare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nyt 6 Adaugat pe 9 Martie, 2012 Ce vroia sa zica de fapt e ca suportul "race" a mai dat inca 15 cai ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 9 Martie, 2012 Va rog sa incetati cu exagerarile si sa lasam vanzatorul sa dea informatii cat mai exacte. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 10 Martie, 2012 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cmd` 2 Adaugat pe 10 Martie, 2012 pt mine un design mai bun are motocicleta cu suportul de numar acolo,ma linisteste pe mine+ ca nu-i mai uda fusta/chilotii prietenei daca e apa pe carosabil :)) te rog frumos sa o consideri doar o simpla gluma... mie sincer imi este frica sa cumpar motocicleta pt ca nu am garantia ca faci semnatura identica de 2 ori,pe contract si pe fisa,o sa-mi respinga astia dosaru din cauza asta motocicleta arata bine ,este si apa in peisaj,eu fiind zodia pesti ma simt bine cand privesc poza numai bine vanzare buna Doamne ajuta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 10 Martie, 2012 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cmd` 2 Adaugat pe 10 Martie, 2012 da,foarte bine,vanzare buna Doamne ajuta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 11 Martie, 2012 Acum cateva saptamani acest motor era an 2008 si se vindea la5800.posibil sa confund insa nu cred Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 11 Martie, 2012 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cmd` 2 Adaugat pe 11 Martie, 2012 protectia de carbon de la bascula , este atinsa putin? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 11 Martie, 2012 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cmd` 2 Adaugat pe 11 Martie, 2012 ok multam,vanzare buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 12 Martie, 2012 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nicu TM 0 Adaugat pe 12 Martie, 2012 Este cumva motocicleta cumparata de la Deva? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri