Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 28 Martie, 2012 Dupa cum zice si titlul, vand XBOX 360, varianta Slim, HDD 250GB, 2 controlere, modat + joc Halo original. Este ca nou, daca se poate verifica in vreun fel cate ore a functionat sunt dispus la orice test. Il vand pentru ca nu sunt genul care sa se joace. Am descoperit asta dupa ce l-am cumparat... Pretul este 1100 ron pachetul intreg sau 950 fara un controler. up! up. Am un necaz in familie! negociem la pret numai sa fac rost de bani! dar nu ne tiganim...negociem! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 8 Aprilie, 2012 Pretul scade la 900 ron! consola+un controller. De doua luni de zile nu am mai folosit-o. Este, daca nu noua, impecabila.up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 13 Aprilie, 2012 UP! chiar nu se mai joaca nimeni in tara asta? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 16 Aprilie, 2012 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 21 Aprilie, 2012 up? nimeni? schimb cu bicicleta + diferenta din partea mea! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 2 Mai, 2012 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri