kyller 6 Adaugat pe 28 Martie, 2012 schimb cu moto mazda mx6 , motorizare 2.5 v6 180cp , greutate 1200kg . fabricatie 1994. astept ofertele voastre , orice detaliu il discutam pe topic sau telefon ... 0768 310 718 . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
badkid 0 Adaugat pe 6 Aprilie, 2012 un shadow te intereseaza? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kyller 6 Adaugat pe 16 Aprilie, 2012 in principiu ma interesa , dar mazda sa dat , poate ne intelegem cu altceva ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
badkid 0 Adaugat pe 16 Aprilie, 2012 eu cer 2600 eur dar accept si schimb cu auto in banii astia....daca ai ceva: 0743 332 161 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kyller 6 Adaugat pe 17 Aprilie, 2012 am un audi A8 , dar e mai scump decat motorul tau , daca dispui de diferenta facem ceva !... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
badkid 0 Adaugat pe 18 Aprilie, 2012 :) mi-ar placea....dar si eu am nevoie de bani. Am deja doua masini, iar motorul vreau sa-l vand.....sau schimb cu ceva pe care sa-l vand. Multumesc oricum pentru oferta, iar daca ai ceva schimb pe schimb nu ezita sa-mi dai un telefon. Respect!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri