Mergi la conţinut
  • 0

Recomandare Motocicleta 125 Cc


Pausan Cosmin

Întrebare

Am citit o gramada de topicuri si ma interesez de cateva zile incoace ore intregi . Am cautat oferte , la mai multe motoare sa vad diferenta de preturi , dar tot nelamurit sunt . Deci , vreau sa-mi iau un motor de 125 , Second-Hand . Am vrut sa merg pe Aprilia RS 125 , dar cand am vazut consumul exagerat 6-7 % , plus ca e in 2 timpi si mai greu de intretinut , mi-am cam luat gandul . Multi spun ca un CBR 125 ar fi foarte bun pentru un motociclist in devenire . Este in 4 timpi , fiabilitate mai mare , consum mai mic , dar aspectul nu e tocmai pe gustul meu . Acum , astept recomandari de la cei mai "batrani" si cu experienta . M-am mai gandit si la Cagiva , Yamaha ..

VREAU DE 125 SA SE POATA CONDUCE CU SUBCATEGORIA A1 . VA MULTUMESC ANTICIPAT !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recommended Posts

  • 0

Salut. Deduc ca inca nu ti-ai luat una din moment ce intrebi de sunet... Toate motoarele de capacitate mica se aud asa, e normal sa nu faca precum unul de 1000. Cu rabdare ajungi si la ala de 1000, cu sunetul aferent.

Opinia mea? Stabileste-ti un obiectiv clar: vrei sa dai bine pentru fetele de pe trotuar sau vrei sa inveti motociclismul intr-un mod progresiv?

Daca e asa, atunci uite cazul meu - am permis de vreo 5 ani si printr-un anumit context de imprejurari ciudate, prima mea motocicleta din viata mea a fost Suzuki Hayabusa. Ghici ce am facut... M-am urcat pe ea sa vad cum e, stiind ca in mod evident nu e pentru un incepator. Am vazut cum e,m-am indragostit de ea, dar m-am dat jos si am vandut-o...inainte sa am sansa sa o dau de pamant.

Mi-am luat o Honda de 250 (poti citi aici despre ea) pentru ca acolo am crezut ca ma incadrez eu ca experienta. Si asa a fost. Cand o sa fiu cu adevarat in stare, poate o sa ma intorc din nou la Busa. Dar pana atunci mai e. Ziceai ceva de Italia. Uite ceva de genul asta mi-as lua eu in locul tau:

http://www.moto.it/moto-usate/honda/cbr-125-r/cbr-125-r--2004-06/index.html?msg=3907284

Spor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Nu , inca nu mi-am cumparat . Italia s-a amanat cu inca vreo 2 saptamani . O sa merg abea dupa 25 . Exact pe CBR 125 mi-am pus ochii si am zis ca aia e . Nu , nu vreau sa dau bine la fete (fara sa ma laud , sunt in stare sa am iubita si fara bani/motocicleta) doar ca parca ma zgarie pe urechi sunetul acela de scuter de 49. Iar ce mi-ai aratat tu , este foarte accesibila la 900 euro . Doar ca banuiesc ca ajung la 1500 cu adusul in tara si inmatriculatul ..

EDIT : http://www.moto.it/moto-usate/honda/cbr-125-r/cbr-125-r--2007-12/index.html?msg=3879189

Mama ce fel arataaaa !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Cam asa te duce, ca sa te vezi proprietar calare pe ea. Sau o sugestie e sa cauti printre cunsotinte pe cineva care face transport de marfa cu camionul pe ruta Italia-Romania. Sunt foarte multi. Cred ca poti aranja cu patronul pentru 250 euro sau direct cu soferul pentru 150.

Spor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Eu as vrea pana in 1400-1500 EUR MAXIM , sa rezolv cu transport plus acte necesare pentru rularea legala a motocicletei .. Am prieten care face curse Germania-Romania .. Banuiesc ca are el ceva prieteni la firma ce fac Italia . Doar ca nu cunosc limba , nu ma pricep la motoare , si mi'e frica de teapa cu prima motocicleta...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la întrebare...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...