Radioactiv 0 Adaugat pe 22 Mai, 2012 Vand Honda VT 600 Shadow, an fabricatie 1994, rezervor custom (mare), stare functionare exceptionala, poate fi vazuta in Pitesti, pret 1900 euro. Tel: 0765 264 318Persoana de contact: Florin Telefon: 0765264318 Marca: Honda Model: Shadow An de fabricatie: 1994 Tara: Romania Oras: Pitesti Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mitza123 33 Adaugat pe 22 Mai, 2012 Care e rezervorul mare? E latit sau ce? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Radioactiv 0 Adaugat pe 22 Mai, 2012 Mi-am dat seama de diferenta de marime a rezervorului in momentul in care motocicletele a doi prieteni ( tot shadow) erau parcate langa motocicleta mea (asta dupa multi ani de cand detineam motorul).Ca sa ma conving am luat un subler (Dintr-acela mare) si am masurat latimea la rezervor comparand-o cu cea a celorlalti. Acum eu nu stiu ce tip de rezervor ai tu, poate este mare..., poate este mic, nu stiu.Fa si tu o poza din spate la motocicleta ta, similara cu poza mea si compara fata de latimea furcii, ochiometric, pt ca se observa. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mitza123 33 Adaugat pe 23 Mai, 2012 Nu dau cu parul, serios, intreb de curiozitate...si eu vroiam la un moment dat sa imi latesc rezervorul, de aia intrebam... Nu stiu cat de relevanta e poza, dar noa, ca idee.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Radioactiv 0 Adaugat pe 23 Mai, 2012 Deci daca nu merge ochiometric atunci hai sa incercam cu date mai exacte. Latime = aproximativ 345 mm, asta pentru ca nu am un subler mai mare sa pot sa masor putin mai jos. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mitza123 33 Adaugat pe 24 Mai, 2012 :)) ok, o sa ma uit...inca o data zic, nu te atac, nu zic ca nu ai dreptate...sunt doar curios cum a fost facut daca intr-adevar este mai mare. ma intereseaza aceiasi operatiune la umbra mea. O sa masor si eu cand se potolesc putin ploile pe aici. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Radioactiv 0 Adaugat pe 24 Mai, 2012 nu e absolut nicio suparare, chiar si eu sunt curios daca mai sunt si alte honda shadow cu rezervor ca acesta, pentru ca eu am mai masurat rezervoarele a doua motociclete, dupa cum ti-am relatat mai sus, si au fost mai mici decat al meu. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Schwarz Muller 3 Adaugat pe 28 Mai, 2012 Fiind din 94' are rezervor de 11 litri. Cele incepand din 87' si pana in 94' (daca nu ma insel) au rezervor de 9 litri dar si mai multi cai putere. Deci rezervorul este STOCK. Spor la vanzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crocodil_hunter 0 Adaugat pe 1 Iunie, 2012 sunt interesat...o sa te sun zilele astea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Radioactiv 0 Adaugat pe 2 Iunie, 2012 Astept telefon.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Radioactiv 0 Adaugat pe 9 Iulie, 2012 Ultimul pret este 1600 Euro! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Vladimir13 0 Adaugat pe 2 Septembrie, 2012 Kilometri rulati? Putere? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri