Mergi la conţinut

N S E W Moto, Accesorii Enduro Turing


Recommended Posts

Parbriz mai inalt si lat pt F am facut pt mine acum cativa ani si l-am folosit pana am vandut motorul. Diferenta fata de original nu a fost  evidenta, vantul si curentii ramanand puternici. Probabil pt  ca este foarte avansat. Eu unul nu am fost multumit nici de cele 2-3 facute de mine nici de MRA-ul cumparat inainte de vanzare si evident nici de cel original, care se si ingalbenea dupa mai putin de un sezon, cu garaj. De fapt protectia proasta m-a facut si sa vand F-ul, altfel un motor bun.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

De o vreme merg solo pe mobra. De fapt, de cativa ani buni, caci inca nu am reusit sa montez cutiile (printre primele confectionate - cele care au trecut testul Iveco!). Ma bate gandul sa ma despart de ele, dar nu oricum: as fi interesat de posibilitatea de a anexa un spatiu de depozitare pe locul pasagerului. Deci, cumva, al doilea topcase. Mi-ar fi suficient spatiul, cu cei 52 litri plus inca vreo 45-50 cat ar mai avea al doilea. Adica, exact cat incape in cele doua laterale, numai ca ceva mai aerodinamic si mai suplu.

Ce crezi, maestre, se poate face? 

P.S. Vreo sansa de buy-back pentru cutiile mele neatinse?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

N-am facut valuri fiind vorba de ceva cu prea multe roti. Oricum mai multe de 2-3. Este o duba Ford Transit ce va fi transformata in caravana pt concedii si uikenduri, iar in cursul saptamanii va lucra la transport pt firma. Ca sa nu se plictiseasca. Nu am prea multe poze. Subiectul este destul de plictisitor. Modificari scaune, adaugari geamuri, izolatie, mobilier, saltele, aragaz, butelie, frigider, lumini interioare, nasoleli d-astea.

IMG_0037.JPG

IMG_0038.JPG

IMG_0046.JPG

IMG_0047.JPG

IMG_0048.JPG

IMG_0050.JPG

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci mobilierul trebuie sa fie demontabil... si usor de demontat. 

Ce lungime are de la usa pana la scaune? Incap motoare de cross? Ma gandesc ca poate o poti inchiria la amatorii de offroad.Ma bate gandul sa imi mai iau una dar neinmatriculabila.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Una dintre cerinte a fost ca mobilierul sa poata fi demontat sau montat integral in max 1/2 ora in doi. Duba ramane goala doar cu izolatia pe ea. Functie de nevoi poate fi schimbata configuratia interioara, sau eliminate doar anumite piese de mobilier, pt a face loc bagajelor. Am "inventat " un sistem de prindere pe sine, care sunt montate mereu pe masina si mobilierul sau bagajele se prind cu chingi de cala din aviatie. Mai simple, usoare, sigure, decat cele cu clichet " de TIR", luate din targu de vechituri cu 15 lei/buc. Am carat deja doua motoare si un scuter,sau profile metalice la 6 m si sunt perfecte. Suprafata podelei este 4 x 1,73. cred ca incap 4 motoare, nu bemveie, da crosuri sigur

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...