Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pretender

Vesti Bune - O Sa Avem Un Circuit De Viteza... Profesionist

Recommended Posts

http://0-100.hotnews.ro/2012/06/07/au-inceput-lucrarile-la-primul-circuit-profesionist-de-viteza-din-romania-motor-park-amplasat-la-50-km-nord-est-de-bucuresti/

Lucrarile la primul circuit profesionist de viteza din Romania au demarat oficial miercuri, 6 iunie, acesta fiind amplasat in vecinatatea localitatii Adancata, judetul Ialomita, la 50 de kilometri Nord-Est de Bucuresti, au anuntat organizatorii. Pentru finalizarea lucrarilor este nevoie de sapte milioane euro. Motor Park Romania si organizatorii Dunlop Romanian Superbike 2012 anunta ca in aceasta toamna va avea loc prima cursa moto pe acest circuit.

“Circuitul va fi amplasat in vecinatatea comunei Adancata, la mai putin de 40 de kilometri de Bucuresti, pe DN Urziceni-Ploiesti. Motor Park Romania va avea 4.100 metri lungime, cu o linie dreapta de 700 metri, o latime de 12 metri si o configuratie ce va permite desfasurarea atat de curse moto cat si auto. Circuitul va asigura toate serviciile necesare unei bune desfasurari a competitiilor sportive, dar si a activitatilor de agrement, si va dispune de centru de presa, centru medical, boxe la standarde de Formula1, restaurant, benzinarie, service si scoala de pilotaj”, a anuntat Motor Park Romania.

Initiativa constructiei acestui circuit este privata si apartine pilotului Catalin Manea, iar detaliile tehnice si configuratia traseului a fost conceputa impreuna cu pilotul Ionut Mistode.

Durata constructiei intregului ansamblu este de doi ani, terminarea constructiei pistei fiind preconizata pana la sfarsitul acestui an. Fiind optimisti in ceea ce priveste finalizarea pistei pana la sfarsitul acestui an, organizatorii Dunlop Romanian Superbike au stabilit deja desfasurarea unei etape test pe acest circuit, programata pentru aceasta toamna.

De asemenea, organizatorii Dunlop RoSBK au incheiat un contract pentru urmatorii trei ani cu Motor Park Romania, acesta fiind primul circuit din Romania care se ridica la standardele cerute de o competitie profesionista de motociclism viteza.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×