AlexandruBilan 0 Adaugat pe 14 Iunie, 2012 Vand camera GoPro 170 Hero + 4GB card SD SanDisk + accesorii Se vinde in formula "Helmet" : * camera+ carcasa sub-acvatica si anti-soc * montura cu curea pentru casca cu orificii(eu am prins-o si pe mana la mare ), * sistem prindere elastic gen lampa de cap * doua prinderi adezive 3M, una curbata si una dreapta * prindere "quick-release" * sistem pivotant pe 3 axe * cablu de date/iesire video E in stare buna, cu urme normale de uzura. Pret: (usor negociabil) - 390 lei Tel: 0723 199959 Specificatii - carcasa subacvatica inclusa ce va permite scufundari pana la 30m adincime - compatibila cu multiple sisteme de prindere GoPro ce se pot achizitiona separat si permit prinderea pe diverse suprafete (pe casca, pe piept, pe caroserie, bord, geam, cadru etc) - senzor: CMOS 5 megapixeli - rezolutie: 2592×1944 foto / 512×384 video - format video: avi, 30 fps - obiectiv: lentile de sticla, diafragma f/2.8 , ultra-wide 170 de grade unghi de cuprindere - moduri: video, standard foto, foto la fiecare 2 sau 5 sec, foto in rafala 3 fps, declansare temporizata 10s - expunere automata, balans de alb automat - format audio: 8 kHz, mono - stocare: 16 MB intern, expanadabil pana la 4 GB cu card SD - timp inregistrare: 56min (sau 1950 poze) cu card 2GB / 1h52min cu card 4GB - alimentare: 2xAAA (2.5 ore autonomie) - conectivitate: USB, TV-out - rezistenta la apa si socuri, scufundare pana la 30m - dimensiuni: 4.45cm x 5.84cm x 3.18cm - greutate: 139g. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Kosmo S MC 59 Adaugat pe 18 Iunie, 2012 Salve Pune-mi si mie in mail citeva poze reale cu toate accesoriile si cu camera de asemenea spune-mi si un pret la care ar ajunge la Drobeta! Numai de bine si mult respect ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri