inuo 0 Adaugat pe 2 Iulie, 2012 Vand sau schimb cu moto mai mare Suzuki Marauder Gz 125 cmc. An fabricatie 1998. motocicleta are actele la zi. ideala pentru calatorii in oras si pentru incepatori. Consum 2.5 l.Persoana de contact: danTelefon: 0762279664Marca: SuzukiModel: MarauderAn de fabricatie: 1998Numarul proprietarilor: 2Rulaj: 31250Putere: 15Cilindree: 125Tara: RomaniaOras: buzau Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ioan_cris 0 Adaugat pe 4 Iulie, 2012 Cred ca ai omis sa spui si un pret! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
inuo 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2012 Scuze. Pretul motocicletei ar fi 950 de euro negociabil. Pentru schimb ofer pana la 400 de euro diferenta. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DarkTranquillity 3 Adaugat pe 8 Iulie, 2012 poti sa pui niste poza mai clare,te rog? as fi interesat. merci. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
inuo 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2012 imi pare rau dar tot ce am acum e o fotografie din telefon. sper a va fie de folos. daca mai doriti foto am sa mai fac. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
inuo 0 Adaugat pe 10 Iulie, 2012 cateva fografii in plus. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri