Mergi la conţinut
endurostore

Hard Enduro - Piscu' Negru

Recommended Posts

Salultare dragi enduristi,

HARD ENDURO-PISCU’ NEGRU s-a nascut din dorinta de a va arata traseele superbe din zona Piscu’ Negru (Fagaras). Pt ca aceasta este o ocazie si de a sta la un foc de tabara cu prietenii enduristi, atunci am hotarat ca “tura” sa decurga doar in ziua de 04 august 2012, iar seara sa se lase cu foc de tabara si toate cele. Toata ziua de 03 august este rezervata pt. cazare si acomodare cu zona, briefing-ul la ora 09-p.m. Primii 3 clasati vor fi premiati si distinsi cu “Ordinul Piscu’ Negru”. Duminica se pleaca spre casa dupa ce se scoala concurentii si nu mai au capul greu…Bineinteles, cei care vor, se pot da si duminica, in functie de disponibilitati.

Este foarte important sa se faca rezervarile pt cazare cat mai urgent posibil, pt ca este perioada de concedii si este posibil sa avem probleme din cauza aglomeratiei. Rezervati locuri la www.conacul-ursului.ro sau direct la : 0744.766.661 – Bogdan.

Cine nu vrea sa imparta o camera la “Conac” poate veni si cu cortul, sunt locuri destule pe malul raului Capra.

Sunt invitati enduristi din toate categoriile impreuna cu familiile, prietenele, sotiile si copiii putandu-se relaxa la fel de bine ca si voi. Daca nu vrei sa faci traseul cu motocicleta , atunci poti sa il parcurgi pe jos , sa filmezi sau sa faci poze prietenilor din traseu. Viteza de deplasare va fi destul de mica astfel incat sa vezi toti concurentii in diferite ipostaze. Poti chiar sa ajuti la pasaje mai grele.

Acum cateva detalii despre traseu:

Lungime : aprox. 30 km

Traseul contine 2 urcari si doua coborari, legate prin macadam de legatura.

Vor fi marcaje cu vopsea pe stanci, banda ktm/ husaberg si GPS. GPS-ul este obligatoriu pt masuri de securitate. Daca se merge in echipa este de ajuns si un singur GPS.

Se vine cu benzina proprie si se alimenteaza la tankpoint-ul organizat la 1/2 din traseu.

Securitatea si recuperarea se efectueaza de catre Salvamont – Curtea de Arges. Recuperarea unei motociclete se discuta in particular cu membrii echipei de recuperare.

Plecarea in traseu a primului concurent este la ora 9 a.m. apoi la diferenta de 30 sec . Nu am organizat prolog din cauze logistice, de aceea va rog sa imi trimiteti adeziunile voastre de participare cat mai repede, pt a putea stabili o ordine de start. Pt cheltuielile de marcare a traseului si premiere va rog sa donati suma de 100 lei intr-un cont pe care vi-l pot trimite pe sms/mail, sau cash, vineri 03 august la Piscu’ Negru. Alte cheltuieli administrative nu mai exista, avand in vedere ca este o intalnire enduristica, pur prieteneasca.

Daca mi-a scapat ceva si mai aveti intrebari, nu ezitati sa ma contactati imediat la 0755.342.909 sau valichefani@gmail.com ; camping.arges@gmail.com

post-28461-0-03070100-1341346186_thumb.j

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×