miraj 0 Adaugat pe 22 Iulie, 2012 vand honda cbr f4i sport,inmatriculata,an 2002,cu toate consumabilele schimbate recent,inclusiv gumele si kit de lant nou. motocicleta mecanic se prezinta foarte bine,estetic are defecte optice,dar sunt carenele originale pe ea. pret 2400 usor negociabil sau schimb cu cross,preferabil CR SAU YZ DE 250cc puna in 1100 de euro maxim si cu o diferenta la intelegere. urgent Persoana de contact: stefi Telefon: 0747631644 Marca: Honda Model: cbr f4i sport An de fabricatie: 2002 Rulaj: 34700 Putere: 110 Cilindree: 600 Tara: Romania Oras: timisoara Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
miraj 0 Adaugat pe 7 Octombrie, 2012 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
miraj 0 Adaugat pe 15 Octombrie, 2012 Hai cu propuneri de schimburi,dar sa fie cross Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
miraj 0 Adaugat pe 26 Octombrie, 2012 update la pret 2200 de euro,usor negociabil,sau schimb cu cross mai ieftin dar in stare buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
miraj 0 Adaugat pe 5 Noiembrie, 2012 pret valabil doua zile 1800 de euro fix,pentru a-mi achizitiona alta mobra,daca nu pretul revine la 2200 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
miraj 0 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2012 urgent 1800 de euro,usor negociabil. hai ca-i pomana curata :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
badshtef 0 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2012 Niste poze? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
miraj 0 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2012 dami o adresa de mail si iti trimit.nu stiu cum sa pun poze Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
badshtef 0 Adaugat pe 10 Noiembrie, 2012 Ti am trimis PM. Multumesc! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
miraj 0 Adaugat pe 16 Noiembrie, 2012 nimeni nimic Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hasu 1 Adaugat pe 17 Decembrie, 2012 vrem sa vedem poze Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri