Aferim 656 Adaugat pe 1 August, 2012 Vand stand moto, universal, de la Louis. Putin folosit. E ca asta: http://www.louis.de/...tnr_gr=10002861 Pret: 100 ron Persoana de contact: Festina Lente Telefon: P M Fotografii: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mitza123 33 Adaugat pe 1 August, 2012 Din pacate este universal pentru motoare cu bascula patrata...dar cum eu am rotunda, mai am de cautat...oricum, sunt destul de ok astea, rezista cu brio daca nu ai o bestie gen goldwing. bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Aferim 656 Adaugat pe 2 August, 2012 da, cred ca cele cu bascula rotunda aluneca de pe standul asta deci da, probabil ca-i exact cum ai spus: e universal pentru moto cu bascula patrata... nu-l vrea nimeni? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Fatih 15 Adaugat pe 6 August, 2012 Salut, daca prin minune nu il dai pana in septembrie ti-l iau eu. Insa doar dupa 8 septembrie il pot plati. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Aferim 656 Adaugat pe 6 August, 2012 Sal! As vrea sa-l dau cat mai repede... totusi, cand ai banii, da-mi un semn; cine stie, poate inca-i disponibil la vanzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Aferim 656 Adaugat pe 13 August, 2012 S-A V A N D U T Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri