Katalin Koko 2 Adaugat pe 8 August, 2012 Detali an fab : 2000 motor : 599 cmc turbo Benzina km 82500 Reali Consumabile schimbate astazi , Ulei Filtre Placute Etc ,, Obtiunii : Abs Geamuri electrice og electrice , ( Nu are Ac ) Este Inm ro 2 Proprietari Pretul 1699 euro valabil si nediscutabil Masina functioneaza de Nota 10 si arata de Nota 8 Mici defecte estetice IN CURAND VOR VENI SI POZELE Persoana de contact: koko Telefon: 0769835875 Website: www.sms.ro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Katalin Koko 2 Adaugat pe 9 August, 2012 Up Masina Buna consum In bucuresti 3,5 Pe proba accept orice test ( Reprezentanta Mercedes ) etc.. Pretul e La cash la variante urca Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ma2ol 8 Adaugat pe 9 August, 2012 Si masina cum arata acum? Pozele sunt facute acum trei ani! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Katalin Koko 2 Adaugat pe 9 August, 2012 Astazi sunt facute pozele nu era setata data la aparatul foto Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Katalin Koko 2 Adaugat pe 10 August, 2012 FOARTE DISCUTABIL 1599 EURO PANA MAINE VALABIL PLEC DIN TARA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ageamiu' 23 Adaugat pe 10 August, 2012 Up Masina Buna consum In bucuresti 3,5 Pe proba accept orice test ( Reprezentanta Mercedes ) Facem un test?...mergem cu Smartul tau in Bucuresti, daca va consuma 3,5 iti fac cadou masina mea (Subaru Legacy din 2006)...daca o sa consume REALUL minim 7, imi faci tu cadou acest Smart..te tine? Mai nene, nu am nimic cu putina samsareala, atata timp cat nu iti bati joc de oameni. Las-o dracu' cu consumul ala, am mers cu Smart o groaza si cunosc atelajul. Nici cel diesel nu scoate 3,5 in Bucuresti. offfff..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Katalin Koko 2 Adaugat pe 10 August, 2012 AM PUS POZE FACUTE ASTAZI , CONSUMUL NU COMENTEZ DAR L-AM FACUT PE PROPRIA EXPERIENTA 95 RON BENZ 250 KM IN ORAS MERS IN BUCURESTI SI MERS AGRESIV AFARA NAM IDEE CAT CONSUMA ASA CA DOMNU DE MAI SUS CU SUBARU ABTINETE DE LA COMENTARI SI VEZETI DE SUBARU TAU LEGACY Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ageamiu' 23 Adaugat pe 10 August, 2012 O sa imi "vez" de treburile mele...iti atrageam atentia doar ca afirmatiile astea total neverosimile* iti dau cu firma-n cap. *http://www.dex.ro/neverosimil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Katalin Koko 2 Adaugat pe 11 August, 2012 dute ma si comenteaza in alta parte Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Katalin Koko 2 Adaugat pe 11 August, 2012 VANDUT SE POATE STERGE MS AGAIN PRO-BIKE Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ageamiu' 23 Adaugat pe 11 August, 2012 ai grija la limbaj nenea... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Katalin Koko 2 Adaugat pe 11 August, 2012 Adika .... ce poti face hai ma Lasane cu aberati si cu subaru tau ..... dute mai departe Off Topic Se poate inchide Masina sa vandut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RA007tuning 78 Adaugat pe 27 Decembrie, 2012 AM PUS POZE FACUTE ASTAZI , CONSUMUL NU COMENTEZ DAR L-AM FACUT PE PROPRIA EXPERIENTA 95 RON BENZ 250 KM IN ORAS MERS IN BUCURESTI SI MERS AGRESIV AFARA NAM IDEE CAT CONSUMA ASA CA DOMNU DE MAI SUS CU SUBARU ABTINETE DE LA COMENTARI SI VEZETI DE SUBARU TAU LEGACY Ai doar o mica mare problema cu matematica.....de 95 Ron si de bagi cea mai scumpa benzina adica cu 6.7 Ron tot bagi 12.5 litrii, iar 250km facuti cu 12.5 litrii fa imparteala si vezi ca iti da totusi 5%, plus ca daca ai bagat mai ieftina ieste peste 5% .....daca era diesel te mai credeam ca si un prieten are 800Cdi si ii ia 3.5% in oras, deci nici ala nu ia 3% in oras!!! .....nu de alta ca ti-ai vandtul motorisca, da mai ales in cazul asta sa nu dezinformam oamenii Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri