Mergi la conţinut
Autentifica-te  
motorhead

Dakar 2013 – Numărătoarea Inversă A Început

Recommended Posts

raliul-Dakar-2013.jpg

Cea mai cunoscută cursă auto-moto din lume, Raliul Dakar va demera pe 5 ianuarie. 459 de echipaje vor pleca din Lima (Peru), vor traversa Anzii pentru a ajunge în Argentina şi vor alerga pentru a vedea steagul de finiş la Santiago, în Chile.

Concurenţii vor acoperi un traseu cu o lungime de peste 8.000 km prin diverse tipuri de teren, de la nisipurile din Atacama la peisajul stâncos şi plin de capcane din Anzi.

Marc Coma nu va participa anul acesta la Dakar din cauza accidentării suferite în Maroc. Clasa moto va fi astfel privată de duelul clasic dintre campionul spaniol şi Cyril Despres.

Clasa moto se va bucura în schimb de revenirea producătorului nipon Honda, care va intra cu o echipă oficială. Helder Rodrigues, plasat anul trecut pe poziţia a treia, va fi căpitanul echipei şi îi va avea alături pe Felipe Zanol, Johnny Campbell, Javier Pizzolito şi Sam Sunderland.

Echipa românească Vectra Racing, care anul trecut a reuşit să câştige clasa Maraton prin Emanuel Gyenes, nu va  participa la ediţia din 2013.

La startul clasei ATV-urilor vom vedea 40 de competitori, reprezentând 12 ţări, record absolut (33 de competitori în 2012). Favoriţi sunt fraţii Patronelli, catigători în ultimii ani.

Citeşte mai mult pe money.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×