Mergi la conţinut
Autentifica-te  
motorhead

Glassgow Kiss – By Kootenay Motorcycle Art

Recommended Posts

Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-ambiance-1.jpg

Glassgow Kiss este o interpretare moderna a clasicului cruiser american. Robbie Kerr de la Kootenay Motorcycle Art a vrut sa capteze atributele unui Flathead din 1945 sub forma unui bobber echipat cu motor JIMS de 120 c.i. si roti impresionant de late.


Cei aproape 2 litri antreneaza roata spate de 300 mm prin intermediul unei cutii de viteze cu cinci trepte si a unei curele dintate plasata pe dreapta.

Daca roata spate de 300 mm nu reprezinta un record, roata fata de 280 nu este ceva prea des intalnit. Ambele anvelope sunt incaltate pe jante de 18″.

Suspensia fata este una de tip springer, construita special pentru a face loc anvelopei de 280 mm, iar pe spate singura suspensie vine din partea seii clasice, restul fiind rigid ca si in cazul motocicletei din ’45.

Desi nu stiu cat de bine se poate manevra o motocicleta cu roata fata de 280, trebuie sa recunosc faptul ca o asemenea aparitie merita tot efortul depus.

kootenaymotorcycleart.com

Cadru: custom din tevi de otel cu diametrul de 1 3/4″

Furca: springer din tevi 2 1/2″

Motor: JIMS 120″

Trasmisie: Baker RSD cu 5 trepte

Roti: 280 x 18″ / 300 x 18″

Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-1 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-2 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-3 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-4 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-5 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-6 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-7 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-8 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-9 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-ambiance-1 Robbie-Kerr-Glassgow-Kiss-ambiance-2

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×