Mergi la conţinut
  • 0

Vreau Sa Ma Apuc De Enduro


96tudor

Întrebare

De ceva timp m-a prins febra sportului pe doua roti, si m-am decis ca vreau sa imi cumpar un cross sau un enduro.M-am gandit la Honda CR 125-250, de preferat dupa 2000.Am 17 ani, 1,80 inaltime si 75 kg.Bugetul meu este de maxim 2000 euro.Vreau sa folosesc motorul pentru plimbari pe munte, noroaie dar tot odata sunt si incepator.Ce ar fi mai bine sa aleg ca preturi de intretinere si care ar fi mai indicat, motorul in 2 sau 4 timpi ? Stiu care sunt diferentele dar nu stiu ce mi s-ar potrivi mai bine.As aprecia niste sfaturi utile :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

5 răspunsuri la această întrebare

Recommended Posts

  • 0

vrei parerea mea ? cumpara un ktm supermoto si termina cu enduro sau cross. sincer, te super distrezi cu supermoto si poti oricand sa incerci si pe munte. in schimb daca iti iei ceva dedicat, nu ai placerea de a conduce prin trafic.

oricum ia un 4 timpi. face urat cel in 2 :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Lamureste-ne: cross, enduro sau hard enduro? Deoarece colegul de mai sus ti-a dat niste sfaturi...de 2 lei

Ok, la modul general...CR 250 e motor de cross, 2 timpi violent, rupe aderenta f des, pe munte la trasee de hard enduro n-o sa fie ce-ti trebuie. Merge numai turata k lumea, pe scurt e motor on/off, n-o sa te descurci cu ea decat la niste rampe usoare, pe forestier sau pe trasee de motocross (mai ales ca incepator). La enduro (enduro rally sau enduro touring) un motor in 4 timpi e f ok (wr450). La hard enduro, iti sugerez un 2 timpi (e mai usoara ca si greutate) si o vei simti atunci cand vei ridica motorul de pe jos din 5 in 5 minute (ktm, preferabil 300 exc)

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Vreau un cross, ma gandeam la 125 avand in vedere ca sunt incepator.Vreau sa ma invat pe el si in timp o sa trec la ceva mai mare.Nu vreau enduro, eu vreau un motor cu care sa ma pot plimba pe drumuri de munte, nu sa fac hard enduro sau trasee de 100 km.Am mai citit topicuri si ziceau unii ca au inceput cu 250 in 2 timpi si sunt nevoiti sa il vanda ca e prea puternic, asa ca eu vreau sa o iau progresiv. Nu imi place sa ma dau pe strada, pe munte ma simt cel mai bine.M-am gandit la un 2 timpi pentru ca dispun de un buget de 2000 de euro si am zis ca o sa fie mai usor de intretinut, cel putin asa am auzit pana acum. Ma insel ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Am avut 7 crosuri.eu zic sa iei 250 4timpi de la inceput.asa am facut eu la indemnul multor meseriasi in bransa,k dupa 4-5 luni sa constat k nu e ce vreau .nu am facut cros de performanta,k tine plimbari ,urcari,coboriri etc.deci ia cu incredere 250 4timpi.consum mic,merge in turatii mult mai mici ,consum super.2 timpi te seaca de benzina. la 2000 de e iei un motor f bun daca ai rabdare sa alegi.numai bine.eu acum am una de strada.am terminat cu noroaiele.bafta .

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la întrebare...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...