nutzu_gl 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2013 va salut, ce recomandati intre gsr600 si fz6n ? care este mai manevrabila, nervoasa, fiabila, mai pretabila pt oras? sunt incepator pe 2 roti(anul trecut am luat permisul pt categ A) am avut sezonul trecut un zx6r (din 99) dar mi se parea cam greu de manevrat in oras asa ca l-am vandut iar pt acest sezon asi vrea un naked ceva mai nou. bugetul ar fi undeva peste 2000euro. imi place z750 dar din cate am vazut este putin mai scump decat celelalte. hornet nu prea ma incanta pt ca este pe carburatie asa ca ar ramane sa aleg intre gsr si fz6n... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liviu_jester 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2013 Salut. Eu am FZ6n de sezonul trecut si trebuie sa-ti spun ca mi se pare foarte ok pentru oras si drumuri scurte. Problema e, cum ai citit si pe net, saua, care e mai tare si la ture mai lungi se resimte destul de bine. Apoi, ce am mai observat eu (dar e valabila la orice motocicleta) e ca abia dupa ce se incalzesc anvelopele si motorul ca lumea trage cum trebuie si se aseaza bine la drum. Nu smuceste deloc tare si este o motocicleta pe care te poti baza ca te scoate din rahat destul de mult. Dar acum mai conteaza si cum mergi tu. S-ar putea sa te mai doara sufletelul cand dai cu ea in vreo groapa. Aaa... si scoate un ticait Yamaha... unii spun ca e intinzatorul de lant, altii dau vina pe lantul de distributie, dar se pare ca e doar un ticait clasic Yamaha. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nutzu_gl 1 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2013 salut, cum ti se par ambreiajul si cutia d viteze? (zilele astea am tot cautat rewieuri despre aceste modele iar fz6-le nu e prea laudat in aceasta privinta) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
idd 45 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2013 Am avut GSR 600, si am avut Hornet din 2007 (modelul pe injectie). GSR'ul mi-a placut mai mult per total. Cu toate ca pt. oras Hornetu era mai ok fiind ceva mai usor (si crede-am ca se simtea). N-am avut nicio problema cu GSR'ul, dar intretinute corespunzator, nu cred ca o sa-ti faca nici una dintre cele 2 probleme. Eu as alege GSR'ul fara sa stau pe ganduri fata de FZ6 Problema ar fi ca 2000 de euro mi se pare o suma cam mica pt. un Suzuki GSR 600 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nutzu_gl 1 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2013 mersi pt sfaturi. spre gsr inclin si eu. am vazut cateva pe la 2300-2400e chiar aratau bine... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Toreto 11 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2013 Eu as alege fara sa stau pe ganduri un Fazer 600 .O sa aprciezi asta la drum mai lung. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius317 32 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2013 Diferenta de cmc conteaza. Eu am SS de 600 si sincer, imi lipseste fun-factorul de la Z750. Poate e mai scumpa decat restul, dar cred ca merita si in opinia mea arata cel mai bine. Am trecut prin aceeasi dilema cand am luat-o, dar ma bucur ca am ales Zetul. Am facut 550 de km intr-o zi cu ea cu pasager cu tot, care a mai si atipit pe alocuri. E foarte confortabila pentru un naked sport. Desigur sunt OK si celelate, au plusuri si minusuri. Peste buget, era pe undeva de vanzare la un pret interesant o Aprilia Shiver... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
idd 45 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2013 Dupa cum vezi, fiecare iti recomanda alta moreta. Si fiecare are dreptate in felul lui. Pe oricare ar fi sa o alegi, o sa fie o alegere buna, si daca motoreta este in mintile ei cand o cumperi, n-o sa ai niciun regret. Ia-o pe aia care iti face tie cu ochiul mai mult si desigur intr-un final pe care ti-o poti permite. Numai bine. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nutzu_gl 1 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2013 asa e. pana la urma fiecare are plusuri si minusuri...voi vedea ce gasesc pe piata multumes tuturor pt sfaturi Asfalt uscat! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liviu_jester 1 Adaugat pe 21 Ianuarie, 2013 Cutia de viteze este excelenta. Fara moarte, ca sa zic asa. Ambreiajul tine bine, dar e drept ca discurile alea, cu timpul, nu sunt cele mai fiabile. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nutzu_gl 1 Adaugat pe 21 Ianuarie, 2013 nu m-ati convins sa aleg un model anume . pana la urma voi vedea ce gasesc in stare cat mai buna si la pret ok intre fz6n, hornet600(modelul facelift2005-2006) si gsr. cam asta ar fi ordinea preferintelor... liviu, nu ti se intampla cand schimbi din 1-a in a 2-a sa iti intre in N uneori? la fz6 ma refer Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tiranspider 13 Adaugat pe 12 Februarie, 2013 eu as merge pe fz6 varianta carenata plusuri: arata bine ,, ai o protectie la vant ridicata, ai unde sa pitesti un gadget ( detector, ceas, statie, etc ) . ai confort sporit fata de o dezbracata pretabila mult mai bine pt touring decat vatianta naked. am yamaha thundercat. poate is nitel subiectiv ,dar o carena mica se comporta mult mai bine decat un parbriz mic :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liviu_jester 1 Adaugat pe 13 Februarie, 2013 Scuze ca revin atat de tarziu. A mea e in stare perfecta. Cutia e superba. Nicio problema, niciun rateu, doar din vina mea, ca sunt prea gentil cu ea. Si merge si usor. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nutzu_gl 1 Adaugat pe 13 Februarie, 2013 ok, mersi. o sa revin si va anunt ce am achizitionat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nutzu_gl 1 Adaugat pe 1 Aprilie, 2013 am luat pana la urma un z750 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
idd 45 Adaugat pe 1 Aprilie, 2013 Din ce an? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nutzu_gl 1 Adaugat pe 2 Aprilie, 2013 2004 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri